Rozbiju Ti hubu ty krávo blbá.... aneb dneska mě ta máma fakt točí...

Jsou věci, které si člověk nepředstavuje ani v nejhorších nočních můrách. Přesto jsou pro řadu z nás denní realitou...

 

"Chápete to ? Člověk se musí vylejt doma protože i ta blbá hospoda je zavřená, práce na howno, prachy na píču a ta stará kráva mi ještě není schopná udělat večeři. Celej den se válí doma, nemůžu se na to už ani koukat, ani poslouchat to věčný skuhrání. Kdyby tu byl táta, kdyby tu byl táta.... Jenže dávno tu není, tak čum na bednu a z vokna. Svý sis už užila. Ale kurva nezapomínej mi vařit a zejtra potřebuju čistý spodky, nebo ti jí fláknu takovou, že na dnešek budeš ještě vzpomínat. Tak nečum a naval kartu, penze už přišla a já nemám na cíga. Pak nemá bejt člověk podrážděnej !!!! "

Maminka, nejvzácnější člověk na světě.

Že vám ta situace z nadpisu a úvodu blogu přijde přitažená za vlasy?

Bohužel, seniorky jsou jednou z nejohroženějších skupin žen z pohledu domácího násilí. Co si člověk nedokáže představit, tak násilí přichází z rukou jejich dětí, či vnuků. Nejedná se vždy o atak fyzický, psychické týrání a okradení jsou rovněž velmi časté jevy.

Ve středu proběhl den proti násilí na ženách. Fenomén, který se často odehrává za honosnými okny našich domovů nepovšimnut. Strach, stud, nebo kombinace obojího pak dává ubožákům z řad násilníků křídla.

Protože... momentální situace odehrávající se s pandemií covidu 19 tomuto jevu jen pomáhá. Mějme otevřené oči i srdce. Násilí na ženách, ať již jakékoli není součástí světa v kterém většina z nás chce žít...

Největší pomocníkem násilníku totiž bývá jako obvykle... lhostejnost okolí.

Díky a ahoj Filip.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/domaci-nasili-znasilneni-pronasledovani-domacnost-muzi-zeny-epidemie-koronavirus-karantena-statistik.A201125_133044_domaci_pmk

https://czlobby.cz/cs/zpravy/moznosti-pro-obeti-domaciho-nasili-behem-karanteny

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Vracovský | sobota 28.11.2020 8:56 | karma článku: 40,92 | přečteno: 7933x