Rebelové počůrali divadlo

Jaro přesně jak se dalo očekávat nám notně ulevilo v covidové krizi. Hurá, jdeme to oslavit... Aktuální glosa, vstupte jen na vlastní nebezpečí....

Tak po nájezdech svobodomyslných jedinců, kteří se rozjeli do chráněných přírodních oblastí to Babišově vládě vytmavit dělaním bordelu ať již v podobě komunálního odpadu, nebo hluku právě v té nejnevhodnější chvíli.... vyvádění mláďat.... tu máme nový fenomén.

Komu nestačí zdupat chráněné rostliny (ale chápu, že piknik na louce v přírodních rezervacích chutná tak nějak extra), nebo se tamtéž aktivně podílet na vymírání ohrožených druhů může se do odboje aktivně zapojit i ve městě. 

Zákaz popíjení alkoholu na veřejnosti už neplatí. Teplé počasí tudíž odbojáře vytáhlo z ilegality k výdejním okénkům, na čepované pivko krásně do oroseného skla. Sám to takhle miluju. Takže můžeme dávno před oficiálním rozvolněním vídat obsypané zahrádky a trávníky davy spokojených labužníků. Ti normální si dají na chuť, velká skupina ale lemtá do dna a hodně. Pivo krom toho, že je lahodně hořké (tedy konkrétně ten náš vyhlášený ležák, ale nebudeme do toho zabrušovat, není to blog o pivu) má taky tu vlastnost, že je močopudné. Co s tím když kalíte celý večer a na záchod do hospody vás nepustí? Nebo občas někde i pustí, ale je to přeci daleko?

U nás v centru můžete vídat záda hrdinů jak ochcávají fasádu divadla J.K. Tyla.

Inu, taky vyjádřený názor. Dle mě ovšem nejen na Andreje Babiše a jeho vládu.

Díky a ahoj Filip.

 

 

Autor: Filip Vracovský | středa 12.5.2021 9:48 | karma článku: 21,79 | přečteno: 547x