Půjdeme přes mrtvoly?

Už několik dní se snažím ignorovat co se děje... ale dnes žasnu ještě víc než jindy. Nic bych si nepřál raději než jiné kormidelníky u vesel místo Babiše se Zemanem.

Ale co se v posledních dnech rozpoutalo skutečně nemá obdoby. Totální mediální lynč na základě reportáže v které jako hlavní "hrdina" fungoval očividně zmatenej chlap.

Domníváme se snad, že v nastalé hysterii bude Policie vyšetřovat objektivněji, že spravedlnost bude tak nějak spravedlivější?

Rozhodně si nemyslím, že je vše v naší zemi v pořádku.Stejně tak se ale nedomnívám, že by nás samotná EU nechala mlčky padnout do drápů despocie.A nejlepším příkladem jsou právě Slonková s Kubíkem.Budu možná trochu demagogický, ale nedá se jinak-je spousta zemí, kde by takto tvořit a být slyšeni nemohli.Nejen v historii, i dnes.Dokonce jedni naši "kamarádi" rozpouští takové na svých konzulátech v kyselině.

A ty vyhozené květiny?To mě tedy zabolelo.

Pokud máme argumenty, které přesvědčí většinu národa ve volbách použijme je tam.Přeci nemůžeme momentálně lehce nadpoloviční většinu národa postřílet.Nebo mi něco uniká?

Díky a ahoj Filip.

p.s. Zvolněme, nelze ty emoce šroubovat donekonečna.Na obou stranách.

Autor: Filip Vracovský | sobota 17.11.2018 15:40 | karma článku: 44,41 | přečteno: 4067x