AM

Velké uznání.

Jste jeden z mála, který tuto vládu volil a nebojí se ji kritizovat na rozdíl od dalších blogerů, kteří raději strčí hlavu do písku.

Já už nějakou dobu předvídám, že příští vládu sestaví ANO. Asi jediný úspěšný projekt současné vlády je její vytrvalá snaha přesvědčit voliče, aby jí příště nevolili.

Nemám z toho radost, ale nelze to nevidět.

MK

Je to prostě a jednoduše arogantní papaláš z mafie STAN.

Možná vytáhne vrchní signalista svou 14 žlutou kartu, ale když mu nevadí primitiv Řeporyjec, tak moc nedoufám.

JV

Při čtení článku o papalášské jízdě ministra Beka s majáky jsem si vzpomněl na slavnou vládní partu VV, která slibovala , stejně jako ty před a po ní, změnu. Na první zasedání Sněmovny se nechali fotit, jak jedou všichni poslanci společně v MHD, visíce na přídržných tyčích. Žádné papaláštví, úspora a ekologie, tvrdili. No a za půl roku pan předseda VV a toho času ministr vnitra R. John vozil v koloně služebním autem a s dalšími dvěma auty ochranky s puštěnými majáky dcerku do školky. Pochopitelně z toho důvodu, aby jeho drahocenný pracovní čas netrávil nějak zbytečně

MK

Bek je papaláš! Při soukromé cestě zneužil záchrannou uličku příznačně nazývanou cesta života. To jel opravdu k havárii jako záchranář nebo hasič.

JZ

Zasloužená karma Takové papalášské způsoby jsou nepřijatelné.

Foto

Ahoj Filipe, ne, že by mne některé kroky vlády nevydražďovaly doběla. Kupříkladu nyní ultrastupidita s dohodou o provedení práce, kde se začne ve velkém pracovat načerno místo odvodu snesitelných 15% na daních.

Poslední měsíce jsem však svědkem shitstormu na pana Fialu, který je - ať si o něm myslím cokoli - neporovnatelně slušnější, než psychopat v čele ANO, který není schopen dát dohromady kloudnou větu, kdy paní Mračková v rozhovoru prokazuje absolutní neschopnost porozumět textu, kdy pan Jurečka mluví, jen aby mluvil, ale návrhy nemá. Jen připomínám kroucení paní Schillerové a Havlíčka po rozhovoru s presidentem státu o důchodech, kdy dostali ex post sprdunk od šéfa, kterému zase někdo neco poradil. Něco tak devótního tady nebylo od památného dopisu 4 čínskému caru v době návštěvy dalaj-lamy.

Alternativa ANO je pro budoucnost této země tragická, a pokud ještě připočteme další nesystémové strany (kupříkladu poslanec SPD Koten je kolaborant s Ruskem non plus ultra), vidím to černě.

Zbývá tedy otázka koho volit. Nakonec to dopadne jako vždy, že budu volit nejmenší zlo, tedy nikoli cosi pozitivního, ale to nejméně negativní. Což je samozřejmě zlé, ale pokud máš jiné řešení, sem s ním.

Foto

Ahoj, no pokusil jsem se na téma té dohody taky něco napsat, ale nelíbilo se mi to. Tak jsem to zatím nekomentoval. Nicméně je to jeden z kroků, kdy si připadám trošku jako vládní nepřítel. Řešení nemám, samozřejmě. Jen se mi zdá, že neustálé volení menšího zla taky nic nevyřešilo. Třeba nám je nějaké katarze třeba. A jelikož jsem optimista, tak možná díky tomu budeme moci volit alespon nějaké "menší dobro." Že nás bude budoucnost bolet, protože s panem velkouzenářem se vrátí velký špatný, o tom vůbec nepochybuju. Bohužel.

JZ

Takové papalášské způsoby je třeba obecně odsoudit, jak u ministra Beka, tak třeba i u bývalého premiéra Paroubka, který s autem se zapnutými majáčky spěchal na vlastní svatbu.

JV

Obzvláště v tom vynikal ministr Besser. Ten měl majáčky i když se jel mazlit s méďou do ZOO.

IM

I89v89a91n 89M40i37n25á23ř

20. 6. 2024 16:35

Rozhodně nejsem příznivec ANO, ale musím konstatovat, že mě zle popudil v tomto případě .. i premiér Fiala. Místo aby Bekovu nehoráznou zpupnost - jednoznačně odsoudil, zaobalil celý případ do zcela vágního prohlášení, že výstražný majáček by se měl používat rozumně.

O tom, že by snad šlo o ohrožení státu, či jiný velezávažný důvod k vynucení přednosti v dopravě - před běžnými smrtelníky, nás ministr školství asi opravdu nepřesvědčí !

Bylo by velkým omylem, považovat tento případ za pouhou prkotinu. Naopak, tento nedostatek osobní morálky je zcela neslučitelný s chováním politika, zastávající vysokou funkci v demokratickém státě !