Pane Čermáku myslíte to vážně?

Polemika s mistrem demagogie, záhad a radikalizace našich skautů není napřímo možná, pokusím se zareagovat alespoň takto.....

Proč pořád hrotíte nenávist která někde ve Vás klíčí proti komukoli kdo má jiné smýšlení než Vy? Co vídáte ve svých představách když sníte? Lágry pro všechny kdo se Vám nelíbí? Donutit je ke svobodě podle Vašeho gusta?

Není to tak dlouho co jste se tu pohoršoval nad zvěří, nad sortou lidí, která "řádila" na Národní. Nad teroristickým činem vyhození květin.

Cituji:

Vyhazování květin a věnců z pietní akce do koše, pískání na politiky, se kterými nesouhlasí a další podobné, to není jen primitivismus. Ale především předstupeň něčeho, co může vést k podobným věcem, které se děly v 50. letech.Zdroj: https://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688255

Ok, každý máme právo na názor. Nemám co bych rozporoval.Samotnému se mi nelíbí že k vyhození květin došlo. Jinak na tom, že skupina lidí vyjádří svůj názor nic špatného nevidím.I když je jiný než můj, pokud tím nezasahují do mých práv a svobod.

O to víc jsem v šoku z dnešního Vašeho, promiňte mi ten výraz, blábolu.Pevně věřím, že jste jej, vzhledem k tomu co vše demonstrace v Paříži provází nemyslel vážně a že jste něčím omámený.

http://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=690433

I já se bojím.

Vás.

Lidí co Vám tak zvesela karmují články.

Nenávisti, kterou rozséváte pod vlajkou dobra Vy a Vám podobní.

Děkovat za popularizaci blogu mi nemusíte, pokud máte něco vážného na srdci, odpovím rád.

Diskuze nechávám totiž otevřené...

Autor: Filip Vracovský | pondělí 3.12.2018 8:58 | karma článku: 34,58 | přečteno: 2242x