Nová pohlazení Miloše Zemana

aneb i v novém roce se probudil laskavý prezident sjednotitel.Vypadá to na další zajímavý rok sjednocování naší rozpolcené společnosti.

Máme dnes v kalendáři krásné tři jedničky (teprve).A pan prezident mě, stejně jako mnoho jiných stihl již třikrát potěšit.

Poprvé mě uklidnil tím, že věděl o schůzkách Hradního kancléře se soudci. Se soudci, kterým jen naznačoval, jaké rozhodnutí v kontroverzní kauze se bude  Hradu líbit.

Inu je to milý a bodrý chlapík ten kancléř. Jak se říká jaký pán, takový krám.Někdy je jen těžkou soudit kdo je pánem a kdo krámem.

Krásné bylo rovněž jeho včerejší vystoupení.S noblesou svou vlastní jako správný čínský velvyslanec umravnil naše tajné služby.

A jedním šmahem vrznul další polínko rozpolcenosti mezi naše dva tábory slušných a lepších lidí slovy o vetování zákona o sňatcích homosexuálů.

No, a teď vážně...

Ono není jeho povinností spojovat. 

A když se podíváme do historie,třeba jedno z období největšího rozmachu naší kultury Římský mír byl také vykoupen krví a mečem. 

Tak si k tomu alespoň pěkně zahrajeme.Ženu která uměla spojovat.V narvaných sálech, na přeplněných náměstích.Jihlo mé oko tvrdého rockera, jihlo oko folkařovo, popařovo a zjihl nejeden raper.Brzy to budou dva roky co není s námi..

 

 

Autor: Filip Vracovský | pátek 11.1.2019 6:15 | karma článku: 27,29 | přečteno: 820x