Největší vinou je u nás v Kavárně nezvládnutá prezidentská volba....

....když už se zdá, že prezident Zeman nemůže níž klesnout, najde se pode dnem dno další, vlastně se to rovná malému zázraku.

To, že se při první volbě do úřadu dostal i za pomoci lží a úskočnými útoky na rodinu a historii svého protikandidáta, to že zachází leckdy za hranu slušnosti, plácá občas ve snaze o vtipnost z patra bonmoty a hlášky ničím nepodložené, to že dodnes vlevo dole Peroutku nenašel, to vše už naše otrlá kůže snese. Ba co víc, mnozí mu za to tleskají.

S čím se ale smířit nehodlám jsou jeho otevřeně rasistické postoje Kojetínem počínaje a dneškem vesele pokračující. Tady už nejde o to, jestli souhlasím, nebo nesouhlasím s jeho názory. Proboha lidi, on jen přikládá do kompostu a díky tomu společnost v určitých aspektech doslova hnije.Ten zápach je ve veřejném prostoru doslova cítit. 

A nikdy by se to nestalo. Nebýt momentu kdy někdo u nás přišel s nápadem postavit proti němu Jiřího Drahoše. Ve volbách už totiž nejde jen o to být slušný a vzdělaný, dávno ne. Jde o to být dobrý marketingový produkt, a tohle bylo velké sáhnutí vedle. Nebýt toho, věřím, že na eskapády Miloše Zemana v druhém volebním období by nedošlo.

https://zpravy.idnes.cz/zeman-romove-zamestnani-fotografie-narodnost-urazky-pdt-/domaci.aspx?c=A181005_114131_domaci_kop

Autor: Filip Vracovský | pátek 5.10.2018 18:25 | karma článku: 23,86 | přečteno: 1083x