Nejsem Rusofob, ale blbofob, pane Volný....

Když jsem na video prvně kliknul, myslel jsem, že se mi to zdá. Že tak drzý na půdě PS nemůže být ani pan Volný. Ovšem ouvej....

Inu v Poslanecké sněmovně už jsem vyslechl ledasco. Ovšem včerejší libová drzost poslance Volného je v žebříčku hodně vysoko.

https://tv.idnes.cz/domaci/lubomir-volny-snemovna-flakanec.V210416_095906_idnestv_tjz?

Historická přednáška o tom, jak je Rusko náš nejlepší přítel, který nás nezištně hřeje na své Putinovsky vyvinuté hrudi a nikdy nás ničím neomezilo mi vehnala slzu do oka. Nebyla to však slza dojetí jak autor přednášky asi zamýšlel, ale slza bezmocného vzteku. 

Co všechno si ještě budeme muset nechat líbit. Jaké lži a kde jsou ještě pořád právně v pořádku? Vzhledem k tomu, že je to právě Rusko, které i samo sebe prezentuje jako následnický stát po SSSR... zešílel pan poslanec? Pominu li export bolševické revoluce, který tato říše zla uskutečňovala, pak naše vlast byla čtyřicet let okupována, z toho víc jak polovinu času zcela otevřeně.

Blíží se výročí osvobození..... Jaký pofiderní termín to je či není se jistě opět zhádáme. Sám jej používám, ale při vědomí toho, že ještě neutichla střelba, už si osvoboditel (a nejen u nás) chystal půdu pro připojení další Gubernie ke svému impériu....

Když zamířím k dnešku a k společnosti covidem rozdělené tak, že to zavání skutečně průšvihem... Za šířením největších hoaxů a konspiračních teorií, kterých se nejeden zoufalý jedinec chytá jsou opět jedinci napojení zcela veřejně  na proruské dezinformace. 

No a v této atmosféře se vrhne poslanec Volný na půdě PS olizovat Putinovský bičík a holiny. Chce se mi zvracet... vlastně spíš blejt Velebnosti.

Nic bych Rusku nepřál víc, než normálnost a prosperitu. Pominu li životní podmínky pro spoustu lidí, vydělal by na tom celý zbytek světa.....

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | sobota 17.4.2021 7:54 | karma článku: 31,59 | přečteno: 1362x