Ne všechny problémy se dají sníst

Ač by to jistě bylo elegantní řešení všech starostí a navíc by došlo k likvidaci důkazů, pokud by nás někdo chtěl kvůli tomu popotahovat.

Tak se nám tu přemnožila zvěřina. Kousek od chalupy u nás běhá fakt velké stádo Jelenů sika.Je to druh jelena, který tu sice nevyskytuje dlouho, ale v podstatě už dokázal z naší přírody skoro nechat "zmizet"  původního Jelena evropského. Dominovat nám tu v západních Čechách začal někdy v padesátých letech minulého století, zhruba půl století po jeho vysazení do této krajiny. No a dnes je hodně, ale opravdu hodně přemnožený....

Jako kuchař mám samozřejmě celou hromadu receptů a nezbývá mi než zvolat "Hrrrr na ně..."

Ano, kdyby se nám chtělo, toto je přesně ten problém, který můžeme sníst.

S celou řadou dalších problémů, už to ale tak jednoduché není.

Namátkou mě tento týden  zaujal třeba Jaromír Soukup, odtržený od mateřského prsu Miloše Zemana, jak se nám pokouší vlámat do naší zatuchlé společnosti, mile označované jako Pražská kavárna.Za její plzeňskou pobočku můžu jen říct "Kdepak, takhle snadné to mít nebudeš...."I když pan Soukup je natolik chytrý a navíc ještě pracovitý, že raději neříkám nikdy nikdy.

Velké problémy má tento týden také Václav Klaus junior. Jeho potíže se týkají průzkumů veřejného mínění.Některé mu přejí více, některé méně.Já sám míním, že by mu možná pomohlo uskutečnit průzkum ve své vlastní domácnosti. Pěkných 110% by mu to hodit mohlo.

Stejně tak nelze sníst daňová přiznání (alespoň ty v elektronické formě, ovšem ani papír není chuťově nic moc), naše biatlonisty kterým se nedaří a celou další řadu situací, které nás nečiní zrovna šťastnými.

Ale pořád ještě.... se jim můžeme zasmát.

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | pátek 17.1.2020 19:31 | karma článku: 21,02 | přečteno: 637x