Naši politici se rozhodli dělat něco užitečného a jdou pracovat...

do pohostinství těžce zmítaného nedostatkem personálu. Já zdrhám do Hollywoodu. K hororům.  V březnu točíme trhák s názvem "Jak mě honilo dno připáleného hrnce" a na Velikonoce tématické "Mladá masa na talíři" .

Naši politici se rozhodli dělat něco užitečného a nastupují do pohostinství těžce zmítaného nedostatkem pracovních sil

 

 

Je tedy třeba dobře jim vybrat pracovní pozici kde se uplatní

 

A začněme třeba u některých členů vlády

 

Andrej Babiš

 

Tady si nejsme úplně jisti. Slušela by mu jak pozice vrchního číšníka, stejně tak jako pozice manažera. Umí oslovit lidi a peníze se mu lepí na paty, nebojí se jich. Problémem je, aby se je v těchto pozicích nepokusil proměnit v dotace vlastní domácnosti, s kterou ale prý nemá nic společného.

 

Jan Hamáček

 

Tak to je jasná šatnářka. Je to jedna  z mála pozic, kde nepotřebujete vlastní názor ani osobnost, ale spolehlivost je vítána.

 

Jana Maláčová

 

Pomocná síla v kuchni jak vyšitá. Hlavně ji držet co nejdál od peněz. Existují li u Andreje Babše jisté pochybnosti, že by svůj vztah k nim neukormidloval, v jejím případě je jistota, že kdyby mohla,  jste do měsíce bankrot.

 

 

Alena Schillerová

 

Jídlonoš. Nejde jen o to co vám naservíruje, jde o to, že i v případě, že to není zrovna top..... Umí řadu z nás přesvědčit, že je to prostě naprosto boží a rádi si za to ještě připlatíme.

 

Lubomír Zaorálek

 

Tak pro něho máme zvláštní pozici univerzálního náhradníka. Zvládne zaskočit na jakémkoli postu a ještě se u toho tváří, že je katolík.Takového hráče do týmu si snad přeje každý šéf.

 

 

A kdo nastoupí v kuchyni? U brambor už máme Janu Maláčovou, to je samozřejmě málo...

 

 

Pavel Novotný

 

Jednička na grilu. Sám si zyvkl ještě v dobách kdy byl za bulvárního prince ostatní grilovat. Dnes  nechává grilovat rád sám sebe, médii i orgány činnými v trestním řízením. Navíc za grilem bude víc makat než mluvit, a vzhledem k tomu, že pracovitý je, jen mu není často rozumět, nebude to v očích zákazníků na škodu.

 

Miroslav Kalousek

 

Jednoznačně omáčkář. Taková pozice potřebuje matadora. Nemůže ji vykonávat kdejaké třeštiprdlo. A to on přesně splňuje, navíc se umí  šetrně chovat k surovinám....tedy penězům, a okecá kdeco.

 

 

Markéta Pekarová Adamová

 

Cukrářka. Zatím se projevila samým sladkým úsměvem, mládím bez poskvrnky, inu u dortíků jí to bude slušet. Uvidíme co bude dál, neboť strana kterou reprezentuje původně vůbec cukrářská nebyla.

 

 

A kdo bude šéfkuchařem? Ne, mě do toho netahajte, spíš nahoďte tip.

Já jedu za velkou louži. Dostal jsem v Hollywoodu  nabídku nabídku dělat odborného poradce u hororů. Na politiku tedy dlabu a balím si fidlátka. V březnu točíme trhák s názvem "Jak mě honilo dno připáleného hrnce" a na Velikonoce tématické "Mladá masa na talíři" životopisný příběh jednoho z kanibalských obědů.

 

Tak díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | sobota 29.2.2020 7:32 | karma článku: 16,28 | přečteno: 350x