Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co si budeme povídat, je důležité míti Filipa :)

0 0
možnosti
PC

Pane Vracovský,

Vaše blogy čtu rád. Jemně, velmi decentně (a proto naprosto nenuceně) vyzývají člověka k zamyšlení. A co na nich oceňuji ze všeho nejvíce, je lidskost.

2 0
možnosti
Foto

Digitální vypravěčka Michaela Losekoot Mazancová řekla kdysi, někdy v roce 2015, ve Fokusu Václava Moravce, že blog má buď pobavit, nebo poučit. Já bych přidal, a je to v souladu s Vaším bodem "2", co nemá: nikomu úmyslně ubližovat. S dovětkem, pokud si tak někdo počíná, úmyslně ubližuje či uráží, neměl by být nekriticky adorován.

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Stejskale, v tomhle se s Vámi určitě shodnu.

1 0
možnosti
Foto

J59o52s40e26f 89B39á36r35t75a

12. 5. 2024 20:18

Pane Vracovský vaše blogy jsou k zamyšlení a nikoho nenapadáte, rád je čtu. Je zde více blogerů, které nemusím, tak prostě tyto blogy i diskuzi pod nimi úplně vynechávám.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi - i s dodatkem diskutujícího T.V. Je dobré dát si také na nějaký čas pauzu - a to jak pro samého blogera, tak i pro čtenáře jeho blogu. Příliš mnoho článků stejného autora čtenářům zevšední, autor se při častém opakování stejných témat omrzí , psaní se pro něj samotného stane stereotypem, rutinou. A to je poznat... Vás se ale tento problém, pane Vracovský, netýká. Díky za článek k zamyšlení.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji paní Pantlíková...

1 0
možnosti
Foto

Možná bych přidal k Tvému výčtu ještě něco. Nebrat se příliš vážně. Někteří to tak mají, jsou schopni vypiplat 15 diskusních příspěvků prakticky bez obsahu, jen aby reagovali.

A úplně nakonec. někdy je dobré dát si pauzu od psaní. Třeba měsíc nepsat nic. Může to znamenat jistý kvalitativní posun. (směrem nahoru, samozřejmě).

Fajn den, Filipe.

6 0
možnosti
Foto

Ahoj, souhlas... Člověk nesmí brát sám sebe tak vážně i s pauzou... Já už si ji dal dvakrát, jednou jsem se (naštěstí neúspěšně ) pokusil celej blog smazat ....

2 0
možnosti
Foto

U tebe jsem s nominací neváhala, tak šup do první desítky.

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Filipe, moc pěkně napsáno

1 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 21,25
  • Průměrná čtenost 2113x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik