Foto

Možná bych přidal k Tvému výčtu ještě něco. Nebrat se příliš vážně. Někteří to tak mají, jsou schopni vypiplat 15 diskusních příspěvků prakticky bez obsahu, jen aby reagovali.

A úplně nakonec. někdy je dobré dát si pauzu od psaní. Třeba měsíc nepsat nic. Může to znamenat jistý kvalitativní posun. (směrem nahoru, samozřejmě).

Fajn den, Filipe.

Foto

Ahoj, souhlas... Člověk nesmí brát sám sebe tak vážně i s pauzou... Já už si ji dal dvakrát, jednou jsem se (naštěstí neúspěšně ) pokusil celej blog smazat ....

Foto

Digitální vypravěčka Michaela Losekoot Mazancová řekla kdysi, někdy v roce 2015, ve Fokusu Václava Moravce, že blog má buď pobavit, nebo poučit. Já bych přidal, a je to v souladu s Vaším bodem "2", co nemá: nikomu úmyslně ubližovat. S dovětkem, pokud si tak někdo počíná, úmyslně ubližuje či uráží, neměl by být nekriticky adorován.

Foto

Dobrý den pane Stejskale, v tomhle se s Vámi určitě shodnu.

Foto

Souhlasím s Vámi - i s dodatkem diskutujícího T.V. Je dobré dát si také na nějaký čas pauzu - a to jak pro samého blogera, tak i pro čtenáře jeho blogu. Příliš mnoho článků stejného autora čtenářům zevšední, autor se při častém opakování stejných témat omrzí , psaní se pro něj samotného stane stereotypem, rutinou. A to je poznat... Vás se ale tento problém, pane Vracovský, netýká. Díky za článek k zamyšlení.

Foto

U tebe jsem s nominací neváhala, tak šup do první desítky.

ZH

No, a když má někdo potřebu podělit se s ostatními o svá moudra, případně vtípky, měl by mít odvahu nechat ostatní to komentovat.

Mě osobně baví z celého blogování nejvíc právě diskuze pod článkem. Už se mi stalo, že nikdo nereagoval, což jsem si vyložil jako neúspěch.

Foto

Díky... no já nedávno zkusil diskuze zavřít. Především kvůli sobě samému... Někdy, když na člověka naskočí někteří experti v několika vláknech, nemám občas sílu nereagovat... A ve dnech kdy nemám čas je nereagovat lepší... Protože jsou ty reakce pak špatné... Nicméně jsem zjistil, že radši do toho rizika půjdu, protože mě blog bez diskuze přišel divnej, asi síla zvyku...

Foto

J50o54s68e24f 13B34á74r69t92a

12. 5. 2024 20:18

Pane Vracovský vaše blogy jsou k zamyšlení a nikoho nenapadáte, rád je čtu. Je zde více blogerů, které nemusím, tak prostě tyto blogy i diskuzi pod nimi úplně vynechávám.

Foto

Písanie je tvorba, vy ste tiež človek tvorivý, vyjadrujete sa nielen slovom ale i v kulinárstve a ešte aj v mentorovaní nasledovníkov, čiže váš záber je veľmi široký, ako tvorivého človeka i história a súčasné dejiny (a to ani celú škálu vašich záujmov nepoznám, iba to čo odprezentujete).

Foto

Filipe, když zveřejníš fotky jídel, tak nikoho neurazíš, ale pobouříš ... prázdný žaludek. Přeji pohodovou neděli.

Foto

Díky... Musím říct, že vkládání nových fotek do blogu je teď mnohem lehčí a ještě minimálně dva fotoblogy chystám v nejbližší době... Jeden s jídlem a Gastro Culinari Hradec, druhý se svým kolegou ze školy a návštěvou Loosových interiérů, plzeňských Synagog.....

PC

Pane Vracovský,

Vaše blogy čtu rád. Jemně, velmi decentně (a proto naprosto nenuceně) vyzývají člověka k zamyšlení. A co na nich oceňuji ze všeho nejvíce, je lidskost.