Foto

Kruh se uzavírá. Před padesáti lety jsem pil rum a byl jsem frajer. Pak jsem pil whisky (skotskou) a považoval to za rozumné, potom jsem přešel na whiskey (irskou) a tvrdil jsem si že je jemnější. Skončil jsem zase u rumu (jamajského). Pravdou je, že v létě si častěji dám ten meloun než rum.

Vašek

Foto

Meloun je samozřejmě bezva i bez rumu :) Díky...

MB

Tak to už jsem nedělala asi 20 let Do melounu se vydlabe nevelká díra, nalije trochu rumu a nechá v ledničce do druhého dne. Bývalo to skvělé, ale už jsem taky o těch 20 let starší, měla bych zkusit, jestli to ještě chutná stejně. To víte, za našich mladých let byly melouny zelenější, červenější, pravidelnější, šťavnatější a rum byl voňavější a prostě lepší (ta poslední věta je samozřejmě vtip, melouny jsou pořád skvělé a rum pořád krásně voní a navíc si umíme ty drobné radosti víc užít)

Foto

Je to třeba užít si drobnosti . A meloun s rumem i bez je bezva :)

Foto

Také Láska hraje velkou roli. Říká se, že člověk se nemění, ale já si myslím, že kvůli Lásce se dokáže hodně změnit. Píšu velké "L", protože myslím tu jedinou. Kolikrát člověk může mít rád tak opravdu z lásky? Dvakrát či třikrát, to ne, i jednou je dost... PPP (pohodové pondělí přeji).

  • Počet článků 677
  • Celková karma 20,88
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik