Legendy o údernících koronavirové doby.

Doba koronavirová přináší nové výzvy pro nás všechny. Jak si vedou nejen ti v našem čele, ale i bezejmení hrdinové doby?

 

Bylo nebylo milé děti, milé ženy, milý muži, milé všechny ostatní pohlaví a senioři. V dalekém Česku, za devatero pivovary a nekonečným řepkovým lánem, v časech kdy se chrámy místních obyvatel (tím chrámem rozuměj hospodu) proháněla jem meluzína a zmar, postavila se spousta hrdinů nepřízni osudu. Přináším vám příběhy některých z nich..

 

 

Andrej Babiš.

 I jako jeho pravidelný kritik jsem ho poslední dobou několikrát pochválil. A pochválit musím i některé firmy, které mu rozhodně nepatří. Třeba Vodňanské kuře pružně reaguje na volání doby a přináší jak chlazené, tak mražené, ale vždy čerstvé.... Vodňanské Netopýre.  No, už se těším, že si dáme do nosu...

 

Miloš Zeman

 Mlčí. Tedy povětšinou. A v jeho případě se naplňuje rčení o mlčení a zlatu v té nejryzejší podobě. I jako volič jeho protikandidátů jihnu dojetím.

 

Zdeněk Všetečka, malovýrobce provazů a sítí

 Tento skromný, dělný muž z lidu začal ze svých výrobků  v akčním balíčku nabízet rovnou upletenou oprátku. Vhodné pro OSVČ i zaměstnance. Netřeba se hádat, na všechny se dostane. Značka: Jemná k pokožce, ale funkční. Chce se mi dotat...Skoro to ani neškrtí.

 

Lubomír Metnar

 Ministr obrany nám navrhuje v naší trudné karanténě novou bojovku. Hra na totalitu bude hlavně pro mladší generace zábavná a veselá. Techniku správného mlácení obuškem předvede sám Zdeněk Ondráček. No a ti starší, kteří už od Zdeňka a jeho kamarádu dostali naloženo, jistě rádi zavzpomínají.

 

Filip Vracovský

Co dnes vaří tento skromný, ale  geniální šéfkuchař? Ano, v hrnci mu bublají.... jak jinak než roušky. Poděkujme mu za jeho svědomitost a odpovědnost.

 

Jiřina Vodehnálková

Skromná důchodkyně, která naštěstí není z Vysočiny. Chvíli pozorovala své okolí, všichni kolem šijí roušky. Ale paní Jiřina byla vždycky osobnost a tak se rozhodla jít svou cestou. Pevně se chytila pletacích jehlic a štrikuje toaletní papír z použitého svetru, No snad to nebude stejně jako výše zmíněná oprátka škrábat. Děkujeme Jiřino

 

Kmotřička Smrtka

Třese se zimnicí v posteli. Nefunkční kosa opřená v koutě. Taky chytla chuděra ten pitomej virus....

 

Díky a ahoj Filip.

Autor: Filip Vracovský | úterý 31.3.2020 14:49 | karma článku: 18,29 | přečteno: 653x