Konečně světýlko na konci tunelu pro zbloudilé topkaře?

Doufám, že ano, sám vidím spíš plápolající pochodeň a dílem věřím, dílem doufám, že nebude pozdě....

Ing. Tomáš Czernin (jo a taky hrabě, i když se to u nás nesmí říkat) ohlásil kandidaturu na předsedu strany. Za sebe křičím třikrát hurá.

 

Poté co se topka na hranici volitelnosti pokusila o restart (za mě zcela nepochopitelně) Jiřím Pospíšilem, ocitá se, jednou nohou v politickém hrobě.

A jde o to ten tichounký a nezřetelný puls nastartovat dřív, než ji navždy hlínou zahrnou další parlamentní volby.

Za Jiřího Pospíšila a jeho půl úvazku na pozici předsedy strany se stalo jediné.Ti co stranu odmítají kvůli sepětí tvrdého odpůrce nynějších poměrů s poměry minulými Miroslava Kalouska, kdy o čisté povaze úmyslů leckoho šlo pochybovat minimálně stejně jako o úmyslech Andreje Babiše... Ti se rozhodně s hráčem typu Jiřího Pospíšila jistě ztotožnit nemohou.Navíc, když dotyčný se ve fázi samotného bytí a nebytí strany nesoustředí jen na ni. A ti co stranu volili díky jasně vyprofilované osobě právě zmiňovaného ex předsedy, ti odpadají rovněž.

Tomáš Czernin je nadějí pro všechny, kdož doufají v čele strany v charismatického chlapa s jasným morálním kreditem a neprovázaného na nejvyšších místech pupeční šňůrou s polistopadovou nejvyšší politikou.Jeho úspěchy jak v komunální politice, tak v senátních volbách minimálně ukazují na to, že ti voliči, kteří ho znají nejblíž mu důvěřují.

Samosebou je to vše ve fázi naděje.I pokud dojde k jeho zvolení, bude nutné topku vykormidlovat zpět k tradičním konzervativním hodnotnám.Neboť třeba skoro námluvy s piráty, tomu fakt jako volič, který chce volit solidní konzervativní stranu nerozumím.Antibabiš je jako styčný bod ok, ale opustit kvůli němu samotný směr politiky, ke kterému se hlásím...to snad ne.

Ale tu naději, tu si dovolím :)

Díky a ahoj Filip.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Vracovský | sobota 22.6.2019 9:35 | karma článku: 20,16 | přečteno: 717x