Kdyby Miloš Zeman byl žena...

rozkvetla by nejspíš naše vlast jako rajská zahrada, sucho sem, sucho tam...jo, to by bylo, aby nebylo líp.

A přineslo by to obrovskou spoustu plusů.Nikdo by nemusel závidět sousedům Zuzanu Čaputovou.Naše interesantní prezidentka by ostatně k tomu vůbec neponechala prostor.Vidím to v živých barvách.Kostýmek s kloboučkem a Miloše Zemanová vtipně glosuje nynější politické dění v pořadech Jaromíra Soukupa.Neschází sice obvyklé rekvizity (cigaretová špička a prcek griotky), ovšem co schází úplně jsou (Bože chraň)jakékoli vulgarizmy.

Nezávislá televize má díky tomu naprosto neskutečnou sledovanost, sleduje ji 107% všech obyvatel ČR včetně nemluvňat.Na dávné spory, kdy se společnost málem rozdělila na kavárníky a hospodské dnes již nikdo nevzpomene.Stejně tak si nikdo nevzpomene na ČT a žlučovitého Václava Moravce.Léta o něm nikdo neslyšel, asi skončil někde u lopaty.

A jak by se ulevilo těm protikandidátům, kteřý by nemuseli protikandidovat...Karel Schwarzenberg by si již dávno užíval zaslouženého odpočinku a klidu lovecké chatky na Orlíku.Pan Drahoš by dál vesele akademikoval, jistojistě mnohem spokojenější než jako Sorosova loutka v rukách zdivočelé lůzy z Václaváků.

Už úplně vidím nejprodávanější knihu nejen roku, ale století...Etiketa Ládi Špačka...kam se hrabou kůžičky Ládi Hrušky.Sice budeme mít na talíři prd,ale na víc si stejně nestihneme vydělat.Ona slušnost se s hrabáním prachů pod sebe moc neslučeje.To prd ovšem bude  naservírované tak, že by se za něj nemusela stydět ani anglická královna. Sečtělá, ohleduplná a příjemně vyhládlá společnost by tu byla.

I v zahraniční politice vidím jen samé plusy.Na ženu si ostatně muži tolik nedovolí.Zvlášť v dnešní hyperkorektní době.Donald Trump by si jistě nedovolil nepozvat ji do Bílého domu.Si Ťin-pching by si  také dvakrát rozmyslel, zda je správné učit takovou elegantní dámu stabilizovat společnost jakýmkoli neelegantním způsobem.Na obchod s lidskými orgány by v Číně pod vlivem návštěvy naší Miloše raději zapoměli úplně.

A jen malá poznámka k aktuální vnitropolitické situaci na závěr.Již dnes mu premiér, či pan Hamáček neumí říct rázné ne.V případě, že by byl ženou, jistě by se rychle uklidnila i opozice.

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | pátek 26.7.2019 12:16 | karma článku: 23,96 | přečteno: 716x