Kdo za Miloše Zemana?

Řízeček sjednotitel to bohužel nebude.Vypadá zcela nevině, ale když jsem se poctivě zamyslel, ten kousek mastné lahody by nás jen víc a víc rozhádal...

Dlouho dumám o tom, kdo by z pozice prezidenta nejlépe sjednotil naši rozkolísanou rodnou hroudu.

Zatím to totiž vypadá na další průšvih, ať se stane prezidentem generál, nebo jeden čilý moderátor.Zase bude plus mínus půl republiky štěkat a druhá ohrožovat své zdraví na listopadových demoškách.

Jednu dobu jsem byl přesvědčený, že už to mám... že Miloše Zemana by až přijde čas, mohl ve funkci nahradit řízek.Na máslíčku vysmažený, dobroučký, s pažitkovým brambůrkem servírovaný a telecí.To by přeci nemohlo nikoho urazit.Naopak, celá republika by debužírovala.Navíc s plným břichem a mastnou pusou se lehce nedělejí žádné obraty (ani na gauči), rozvraty, převraty... natož revoluce.

Nikde jsem alespoň nečetl, že by dobře nabaštěný revoluční tribunál odevzdával katu s plným panděrem odsouzence.Ono katovat a funět u toho, nemoci se ohnout pro meč, nedej Bože místo lehkého odříhutí si vláčet někde odsouzeného na provaze by dost dobře nešlo.

Takhle naivně jsem si to maloval.Ale jaká by byla realita v naší kotlině?

Do týdne se serveme o to, jestli máme ten řízeček smažit na másle, nebo jestli by nebyl na sádle lepší.

A pokud náhodou toto kolo ustojíme, tak debatu o tom jestli z telecího, kuřete, nebo vepříka naše národní jednota nepřežije určitě.

Úplná hrůza mě jímá v momentu, kdy si představím, že i počet spoluobčanů vegetariánů u nás roste.

Takže nic, řízeček sjednotitel se konat nebude.

Snad to čas, vyřeší ke spokojenosti všech...

Díky a ahoj Filip.

Autor: Filip Vracovský | pátek 15.11.2019 13:05 | karma článku: 26,35 | přečteno: 1009x