Foto

Nevím, čím by mne ta hora svalů a minima mozku mohla obohatit.

Foto

Dobré ráno. Tak to jste náhodou dorazil správně do diskuze pod blog, kde to píšu: Pracovitost, Vůle, Vědomí toho, že pro úspěch je třeba něco obětovat a kousat i porážky. Nebát se dřiny, chci li být nejlepší... Je toho spousta.

MV

Pracovitost, vůli a třeba to odhodlání pro výsledek něco obětovat vidím, Filipe, taky v jiných oborech než v show, kde se pro potěchu diváků lidi mydlej do krve. Každý se musíme na naši profesi a výkon v ní nějak připravovat. Pro mě je MMA a další podobné jen divná show na způsob gladiátorských zápasů z doby Říma. Chybějí vlastně jen ty palce dolů, případně vyluštění hladových šelem.

Foto

Ahoj, mě zrovna tyhle aspekty neschází. Ale každý to má nějak :)

MM

Dokazovat svojí cílevědomost a vůli jít za svým cílem tím, že někoho zmlátím do krve i když už leží na zemi, nepovažuj za optimální. Znám mnoho lepších způsobů, ale asi jsem moc citlivý.

Foto

Dobrý den, asi jo. Ale takových sněhových vloček tady je, nebudte smutnej...

DV

D86a60v93i28d 20V41l49k

9. 6. 2024 9:16

Na mě to celé spíše dělá dojem domluveného představení. Předpokládám ,že bude odveta číslo 3. Pánové sehrají divadýlko vydělá pan promotér i oba bijci stejně pár tisíc oslíků vyhodí prachy za nesmyslné sázky. Takže spíše estráda než sport. a jinak když vidím, jak vždycky jeden leží na zemi a druhý ho mlátí pěstí do hlavy, tak to je trochu mimo moje vnímání sportu. Za mě raději starej dobrej box

Foto

Ahoj, ono se to dalo čekat, že to bude spousta lidí psát... Atilla ale nebyl daleko Karlose vypnout. Tomu vyšla hra vabank. Za mě krásnej zápas. A bavil jsem se...

Foto

Když člověk nad tím článkem zapřemýšlí, dá se s ním souhlasit. Karma

Vašek

  • Počet článků 672
  • Celková karma 21,13
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik