- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zítra budou škubánky. Už jsem se rozhodla!
Pěkné ráno, to je víc než dobrý tip :)
Mńam. Přestala jsem skoro jíst a držím suchý únor. Tak se alespoň podívám.
Já se snažím už nějaký čas nevečeřet, tak si občas pustím nějaké jídlo na obrázku :)
Naprázdno jsem polkl
škubánky - to jo,ty bych si dala..granatýr (po našem) jsou erteple,těstoviny a cibule na paprice... nazdobené to máte krásně, mrkev jste Ivaně Lance popsal tak,že jsme tu jeji chuť cítila na patře...v Plzni říkáte..hmmm, jen Vás tam najít....
poslyšte, nevařil jste u té námořní blikající lucerny?
Páni, tolik řízků, tím bych nepohrdla. S tou mrkví jste mě dostal. Mám ráda zeleninu, miluji mrkev, ale aby si někdo myslel, že jsem králík a za velké peníze mi na talíř překřížil několik mrkví...? Tak ty jitrničky byla jiná... potěšil jste žaludek, kde že to děláte?
Dobrý den vinšuji, gastronomie má spousty podob. Vícechodová degustační menu pak jsou založená na intenzivním prožitku. Než došlo k překřížení těch karotek proběhla jejich úprava sous vide s máslem a bylinkami, pak se flambovali v pomerančovém karamelu aby každé sousto byl zážitek. Jak soutěže, tak zabijačky jsou z mé práce pro jednu z plzeňských hotelových škol kam chodím učit....
Pro člověka, který se snaží hubnout absolutně nevhodný blog.
Vašek
Díval jsem se pozorně, ale smažáka jsem patrně i tak přehlídl
Zdravím Jaromíre, smažák si samozřejmě zaslouží víc než jen fotku, bude jedním z hrdinů dalšího blogu o národní gastronomii až ho dopíšu. ( Datem se nesvazuji, až to přijde, tak to přijde :D )
Ty vrahůůůůůůůůůů! Ále, kdo nefutruje, to snad nemůže bejt ani Čech
Jiří jídlo je, řekl bych téma až mezinárodní :)))