Diskuse
Jídlo kam se podíváš......
Děkujeme za pochopení.
I43v87a26n52a 19D12i49a61n62o69v55á
Zítra budou škubánky. Už jsem se rozhodla!
F74i79l41i49p 14V56r45a62c43o41v36s64k80ý
Pěkné ráno, to je víc než dobrý tip :)
V40e49r17o95n18i58k27a 53V17a74l95í18k33o40v96á 18Š71u69b60o18v54á
Mńam. Přestala jsem skoro jíst a držím suchý únor. Tak se alespoň podívám.
F96i91l48i41p 43V85r98a15c48o12v17s32k44ý
Já se snažím už nějaký čas nevečeřet, tak si občas pustím nějaké jídlo na obrázku :)
H22o68r94s52t 53A13n51t11o67n 15H44a40s79l26b47a54u71e70r
Naprázdno jsem polkl
Š88á84r88k27a 37M22a28t26y57á65š53o39v86á
škubánky - to jo,ty bych si dala..granatýr (po našem) jsou erteple,těstoviny a cibule na paprice... nazdobené to máte krásně, mrkev jste Ivaně Lance popsal tak,že jsme tu jeji chuť cítila na patře...v Plzni říkáte..hmmm, jen Vás tam najít....
Š14á10r63k69a 60M60a75t40y41á75š19o78v22á
poslyšte, nevařil jste u té námořní blikající lucerny?
I12v66a86n90a 41L56a19n78c48e
Páni, tolik řízků, tím bych nepohrdla. S tou mrkví jste mě dostal. Mám ráda zeleninu, miluji mrkev, ale aby si někdo myslel, že jsem králík a za velké peníze mi na talíř překřížil několik mrkví...? Tak ty jitrničky byla jiná... potěšil jste žaludek, kde že to děláte?
F25i84l39i46p 26V42r90a39c54o57v54s72k70ý
Dobrý den vinšuji, gastronomie má spousty podob. Vícechodová degustační menu pak jsou založená na intenzivním prožitku. Než došlo k překřížení těch karotek proběhla jejich úprava sous vide s máslem a bylinkami, pak se flambovali v pomerančovém karamelu aby každé sousto byl zážitek. Jak soutěže, tak zabijačky jsou z mé práce pro jednu z plzeňských hotelových škol kam chodím učit....
V16á10c57l89a73v 25K16u18n46f40t
Pro člověka, který se snaží hubnout absolutně nevhodný blog.
Vašek
J75a25r31o53m58í19r 61Š21i55š72a
Díval jsem se pozorně, ale smažáka jsem patrně i tak přehlídl
F19i78l23i37p 46V10r36a66c26o32v96s49k17ý
Zdravím Jaromíre, smažák si samozřejmě zaslouží víc než jen fotku, bude jedním z hrdinů dalšího blogu o národní gastronomii až ho dopíšu. ( Datem se nesvazuji, až to přijde, tak to přijde :D )
J49i54ř66í 22J68i85r31o43u18d38e22k
Ty vrahůůůůůůůůůů! Ále, kdo nefutruje, to snad nemůže bejt ani Čech
F80i74l52i70p 57V97r84a29c68o94v58s74k28ý
Jiří jídlo je, řekl bych téma až mezinárodní :)))
- Počet článků 655
- Celková karma 23,66
- Průměrná čtenost 2143x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...