Diskuse
Jídlo kam se podíváš......
Děkujeme za pochopení.
I71v91a98n58a 88D40i21a13n86o11v92á
Zítra budou škubánky. Už jsem se rozhodla!
F91i92l41i51p 68V97r98a72c52o96v86s18k56ý
Pěkné ráno, to je víc než dobrý tip :)
V98e35r91o90n35i65k63a 49V79a83l90í24k62o75v93á 14Š11u95b19o79v79á
Mńam. Přestala jsem skoro jíst a držím suchý únor. Tak se alespoň podívám.
F71i52l74i81p 79V59r40a84c55o79v84s83k51ý
Já se snažím už nějaký čas nevečeřet, tak si občas pustím nějaké jídlo na obrázku :)
H59o63r47s29t 76A30n46t52o22n 19H49a36s16l31b15a68u50e10r
Naprázdno jsem polkl
Š16á40r20k26a 40M65a81t28y87á42š36o58v43á
škubánky - to jo,ty bych si dala..granatýr (po našem) jsou erteple,těstoviny a cibule na paprice... nazdobené to máte krásně, mrkev jste Ivaně Lance popsal tak,že jsme tu jeji chuť cítila na patře...v Plzni říkáte..hmmm, jen Vás tam najít....
Š34á54r73k37a 35M25a14t78y17á55š74o31v81á
poslyšte, nevařil jste u té námořní blikající lucerny?
I78v96a49n28a 34L98a84n45c94e
Páni, tolik řízků, tím bych nepohrdla. S tou mrkví jste mě dostal. Mám ráda zeleninu, miluji mrkev, ale aby si někdo myslel, že jsem králík a za velké peníze mi na talíř překřížil několik mrkví...? Tak ty jitrničky byla jiná... potěšil jste žaludek, kde že to děláte?
F57i46l70i96p 73V29r48a69c37o90v58s77k32ý
Dobrý den vinšuji, gastronomie má spousty podob. Vícechodová degustační menu pak jsou založená na intenzivním prožitku. Než došlo k překřížení těch karotek proběhla jejich úprava sous vide s máslem a bylinkami, pak se flambovali v pomerančovém karamelu aby každé sousto byl zážitek. Jak soutěže, tak zabijačky jsou z mé práce pro jednu z plzeňských hotelových škol kam chodím učit....
V18á20c11l15a14v 55K45u37n82f36t
Pro člověka, který se snaží hubnout absolutně nevhodný blog.
Vašek
J58a46r27o22m44í55r 47Š21i13š84a
Díval jsem se pozorně, ale smažáka jsem patrně i tak přehlídl
F32i44l33i35p 49V44r88a79c20o85v53s60k86ý
Zdravím Jaromíre, smažák si samozřejmě zaslouží víc než jen fotku, bude jedním z hrdinů dalšího blogu o národní gastronomii až ho dopíšu. ( Datem se nesvazuji, až to přijde, tak to přijde :D )
J67i11ř56í 81J37i84r71o11u17d63e51k
Ty vrahůůůůůůůůůů! Ále, kdo nefutruje, to snad nemůže bejt ani Čech
F86i43l10i80p 45V25r77a48c86o17v90s82k74ý
Jiří jídlo je, řekl bych téma až mezinárodní :)))
- Počet článků 647
- Celková karma 25,11
- Průměrná čtenost 2137x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...