Diskuse
Jídlo kam se podíváš......
Děkujeme za pochopení.
I77v90a74n54a 65D30i23a71n47o56v66á
Zítra budou škubánky. Už jsem se rozhodla!
F97i93l40i69p 46V14r38a33c46o87v70s31k43ý
Pěkné ráno, to je víc než dobrý tip :)
V63e73r97o32n50i26k55a 45V53a52l11í76k88o61v15á 88Š17u94b14o68v96á
Mńam. Přestala jsem skoro jíst a držím suchý únor. Tak se alespoň podívám.
F93i11l59i50p 50V67r82a57c31o72v16s68k40ý
Já se snažím už nějaký čas nevečeřet, tak si občas pustím nějaké jídlo na obrázku :)
H90o91r31s90t 31A30n11t30o54n 51H39a92s56l51b33a43u38e91r
Naprázdno jsem polkl
Š94á17r57k70a 23M66a26t73y83á67š76o49v59á
škubánky - to jo,ty bych si dala..granatýr (po našem) jsou erteple,těstoviny a cibule na paprice... nazdobené to máte krásně, mrkev jste Ivaně Lance popsal tak,že jsme tu jeji chuť cítila na patře...v Plzni říkáte..hmmm, jen Vás tam najít....
Š29á56r92k25a 59M23a92t79y49á17š93o31v28á
poslyšte, nevařil jste u té námořní blikající lucerny?
I43v22a73n38a 98L54a10n62c48e
Páni, tolik řízků, tím bych nepohrdla. S tou mrkví jste mě dostal. Mám ráda zeleninu, miluji mrkev, ale aby si někdo myslel, že jsem králík a za velké peníze mi na talíř překřížil několik mrkví...? Tak ty jitrničky byla jiná... potěšil jste žaludek, kde že to děláte?
F93i83l17i52p 22V38r44a26c87o84v70s93k43ý
Dobrý den vinšuji, gastronomie má spousty podob. Vícechodová degustační menu pak jsou založená na intenzivním prožitku. Než došlo k překřížení těch karotek proběhla jejich úprava sous vide s máslem a bylinkami, pak se flambovali v pomerančovém karamelu aby každé sousto byl zážitek. Jak soutěže, tak zabijačky jsou z mé práce pro jednu z plzeňských hotelových škol kam chodím učit....
V74á68c65l34a12v 35K42u63n22f98t
Pro člověka, který se snaží hubnout absolutně nevhodný blog.
Vašek
J21a75r32o26m94í84r 57Š11i33š53a
Díval jsem se pozorně, ale smažáka jsem patrně i tak přehlídl
F76i86l97i56p 10V10r79a31c30o12v38s53k40ý
Zdravím Jaromíre, smažák si samozřejmě zaslouží víc než jen fotku, bude jedním z hrdinů dalšího blogu o národní gastronomii až ho dopíšu. ( Datem se nesvazuji, až to přijde, tak to přijde :D )
J46i34ř12í 97J17i94r36o73u79d46e83k
Ty vrahůůůůůůůůůů! Ále, kdo nefutruje, to snad nemůže bejt ani Čech
F53i57l78i18p 46V77r63a97c48o82v78s59k87ý
Jiří jídlo je, řekl bych téma až mezinárodní :)))
- Počet článků 693
- Celková karma 20,84
- Průměrná čtenost 2119x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...