Diskuse
Jídlo kam se podíváš......
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I94v35a81n11a 19D44i53a15n91o21v67á
Zítra budou škubánky. Už jsem se rozhodla!

F43i68l67i56p 69V52r28a97c88o60v87s15k97ý
Pěkné ráno, to je víc než dobrý tip :)

V94e22r30o63n83i32k49a 48V34a17l43í88k84o16v61á 83Š66u30b92o46v92á
Mńam. Přestala jsem skoro jíst a držím suchý únor.
Tak se alespoň podívám.

F41i91l72i57p 48V13r92a43c47o76v12s23k32ý
Já se snažím už nějaký čas nevečeřet, tak si občas pustím nějaké jídlo na obrázku :)

H32o51r18s88t 27A84n18t61o33n 66H83a46s66l24b31a40u93e68r
Naprázdno jsem polkl

Š38á60r24k22a 14M28a17t54y29á17š34o87v20á
škubánky - to jo,ty bych si dala..granatýr (po našem) jsou erteple,těstoviny a cibule na paprice... nazdobené to máte krásně, mrkev jste Ivaně Lance popsal tak,že jsme tu jeji chuť cítila na patře...v Plzni říkáte..hmmm, jen Vás tam najít....
Š81á88r70k13a 52M18a96t80y90á43š80o95v23á
poslyšte, nevařil jste u té námořní blikající lucerny?


I69v52a13n84a 20L47a26n43c25e
Páni, tolik řízků, tím bych nepohrdla. S tou mrkví jste mě dostal. Mám ráda zeleninu, miluji mrkev, ale aby si někdo myslel, že jsem králík a za velké peníze mi na talíř překřížil několik mrkví...? Tak ty jitrničky byla jiná... potěšil jste žaludek, kde že to děláte?

F89i12l66i76p 40V78r79a84c65o54v36s63k83ý
Dobrý den vinšuji, gastronomie má spousty podob. Vícechodová degustační menu pak jsou založená na intenzivním prožitku. Než došlo k překřížení těch karotek proběhla jejich úprava sous vide s máslem a bylinkami, pak se flambovali v pomerančovém karamelu aby každé sousto byl zážitek. Jak soutěže, tak zabijačky jsou z mé práce pro jednu z plzeňských hotelových škol kam chodím učit....



V19á78c11l64a47v 97K73u28n15f84t
Pro člověka, který se snaží hubnout absolutně nevhodný blog.
Vašek


J93a39r67o31m63í89r 89Š80i64š31a
Díval jsem se pozorně, ale smažáka jsem patrně i tak přehlídl

F67i83l11i59p 79V35r59a33c76o11v42s95k15ý
Zdravím Jaromíre, smažák si samozřejmě zaslouží víc než jen fotku, bude jedním z hrdinů dalšího blogu o národní gastronomii až ho dopíšu. ( Datem se nesvazuji, až to přijde, tak to přijde :D )

J41i26ř33í 80J74i60r66o42u69d49e66k
Ty vrahůůůůůůůůůů! Ále, kdo nefutruje, to snad nemůže bejt ani Čech

F17i35l78i76p 19V38r25a13c33o23v27s42k64ý
Jiří jídlo je, řekl bych téma až mezinárodní :)))
- Počet článků 724
- Celková karma 24,08
- Průměrná čtenost 2110x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...