Jak jsem tiše odešel z Lumpenkavárny

a nezhasnul. Možná je  ale lepší stát se internetovým bezdomovcem, než se kvůli virtuálu rozčilovat...

Ve škatulkách se objevila poměrně nová. Lepšolidi. Těžko říct, zda takovej lepšočlověk má rozdílné znaky od sluníčkáře, či je nějakým křížencem podvraťáčkem sluníčkáře a kavárníka.

Já už si tady na diskuzích prošel obdobím, kdy jsem ještě v dobách přezdívek byl za nácka a smykem se dostal někam k těm sluníčkářům.Názory jsem přitom nijak rapidně neměnil.To se jen docela změnil svět kolem.Ale ten lepšočlověk...Sce je to míněné hanlivě, ale asi by se o to měl snažit každej. Nebo ne? Být lepším člověkem, co je na tom špatnýho safra? Nebo směšnýho?

Ale dneska jsem přišel trochu vystřelit do vlastních řad.Měl jsem strašně rád "lumpenkavárenský" virtuální prostor.Prostor plnej lidí na podobný vlně, kteří spolu dokážou diskutovat.No, někdy od podzimních voleb to šlo k čertu.Po prezidentských bylo hůř.A poslední dobou... darmo mluvit.Tak jsem jednou, při čtení vtipu o Václavu Klausovi mladším odešel a nezhasínal.Nemám Juniora rád.Stejně jako jiné populisty.Ovšem dělat si legraci a shazovat ho za to jak vypadá? Ale ono to jen korespondovalo s tou změnou v chování a náladě v té bublině.

Tak jsem si vyšlápl na virtuální vandr ven.

A hned jsem takovej veselejší.Vlastně mi na podzim začalo takový virtuální vandrácký jaro.A budu se snažit bejt lepšočlověk.Tak si držím palec, ať se dílo podaří.

Díky za přečtení a ahoj Filip.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Vracovský | pondělí 12.11.2018 20:36 | karma článku: 31,11 | přečteno: 3396x