Hradní párty s DJ Milošem.

Tak se nám rok s rokem sešel a zase se přiblížilo datum mejdanu u příležitosti svátku 28. října.Jelikož DJ se nezměnil, nezmění se ani druh zábavy.

Lupeny na tuto událost nedostal třeba Petr Fiala, nebo Ivan Bartoš (A celá řada dalších).

A to je přinejmenším zvláštní.Nejedná se přeci o osobní mejdan přátel Miloše Zemana, ale o oslavu Státního svátku.A ani jeden z jmenovaných není bezdomovcem a místním alkoholickým povalečem z Horní Dolní. Jsou to předsedové parlamentních stran.

Právo na party má každý, nehodlám jej upírat ani nynější hlavě státu.A pokud je mu lidsky lépe třeba s komunisty, tak ať s nimi chodí trsat ve svém volném čase.Ale při příležitosti takovéto události výše jmenované a celou řadu dalších prostě pozvat měl, v tu chvíli je totiž v práci.

Jistě, můžete namítnout, že jen předešel tomu aby řada jmenovaných pozvání odmítla.A nejspíš by i odmítla.I když představa party kde je vedle sebe Miroslav Kalousek s Ivanem Bartošem je mírně řečeno úsměvná...Ale tu šanci na odmítnutí prostě dostat měli.Ať už si o něm já, nebo Miloš Zeman myslíme cokoli

Ale DJ Miloš umí překvapit.Tak nám třeba  k tanci místo naší hymny zahraje hymna Čínské lidové republiky.Nebo nad Hradem zavlaje vlajka Ruské federace.

Každopádně bude zase chvíli o čem vyprávět.A o to přeci jde.

Díky a ahoj Filip.

 

Autor: Filip Vracovský | středa 23.10.2019 4:26 | karma článku: 27,21 | přečteno: 705x