Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Do něčeho tak umně vytvarovaného bych nedokázal zajet dezertním nožem, aniž bych si nepřipadal jako barbar

0 0
možnosti
Foto

Mám to úplně stejně :) ( Noooo, tyx dortíky bych asi zkusil, jsou už nakrojený :D )

0 0
možnosti
Foto

Filipe, měl jsem espresso a mechový dort takže jsem to zvládl bez újmy. To je umění.

1 0
možnosti
Foto

Dneska výjimečně jsem to zvládl dočíst bez odskočení do lednice či špajzu. Ale kochal jsem se, a výtvory artistní byly fascinující.

Á propos, nemáte vy, mmistří kulinařiny, taky nějaké specifické úsloví, coby přání úspěchu (třeba jako my komedianti „Zlom vaz!“ nebo fechtýři „Pevný střeh!“?

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre no, řekl bych, že nám schází... Zdar si přejeme všeobecnějším frázemi... Možná by to mohlo být i téma do budoucnosti... Zkusím zjistit jak je to v zahraničí :)

1 0
možnosti
IB

Teda to je nádhera, škoda se do toho pustit.

Gratuluji

1 0
možnosti
Foto

Máme krásné řemeslo, no :)

0 0
možnosti
Foto

Jedným slovom - úžasné

0 0
možnosti
Foto

Ano Horste, na některé věci skutečně zírám...

0 0
možnosti
Foto

Já radši taky jenom koukám :)))

0 0
možnosti
Foto

A kde že je p. Vracovský?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Stejskale, doma piju to kafe a dělám receptury... :))

Jinak z Hradce mám i selfíčka se mnou, ale jsou to osobní věci bez přesahu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 21,25
  • Průměrná čtenost 2113x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik