Děkujeme za pochopení.
J89i64ř66í 41K49u11č64e55r60a
EET je program závislý na tom co se do něho zadá, co se do něj nezadá to v něm prostě není. Proto program nemůže narovnat nic, ani gastronomii, ani cokoliv jiného, a už vůbec ne křivé charaktery. To je tak, když zloděj by chtěl lapit jiné zloděje.
F95i19l93i83p 49V53r78a29c32o16v33s12k42ý
Díky za přečtení i komentář...
L80e61o59n19t83ý21n36a 12C65h18v32á51t87a47l75o17v39á
Zajímavé, ani lidé, kteří se živí skutečně těžkou prací, a práce v gastronomii je v podstatě otročina, netuší, že by se bez zásahů státu uživili výrazně lépe. Tak snad už jen dobrá rada do života zcela zdarma, nepodporujte státní zásahy a bude vám výrazně lépe. Trh to vyřeší za vás, protože konkrétně gastronomie si své zákazníky získá a kdo to nedokáže, zkrachuje, pokud tedy nevsadí na vyváření pro pátý, osmý, desátý a jiný sjezd politiků a jiných lehkožívů.
F49i24l15i63p 98V57r94a18c32o17v37s90k16ý
Dobrý den, díky za přečtení i komentář...
R48o62m17a57n 83K15r80a40t26o52c28h58v40í11l
Jeden z málo dobrých článků o EET!!!
J63i10ř61í 13S97c20h59m68i69d44t
Většinu Vaších blogů kvituji kladně, ale je vidět, že ekonomická parketa není vaše silná stránka, doporučuji tedy se ji moc nevěnovat.
F39i63l69i35p 97V33r70a86c14o68v55s34k75ý
Dobrý den, ekonom nejsem to je fakt, ale zrovna v tomhle blogu píšu o něčem co z praxe fakt znám víc než dobře.Věřte, či ne...
J70o11s34e79f 23V81o52s20i79c11k10y
Autore, zapomnel jste na jednu vec. Kazde zvyseni dani se okamzite, zakonite, odrazi na vyssich cenach. Kdyz tedy bude presne podle vas, tak tedy budem platit o dosti vice. A nenavrhujte prosim likvidaci jidelen (je jich moc). Vam by se libil monopol ?? V kazdem meste pouze jedna ?
F26i39l63i48p 29V48r79a41c11o96v31s51k42ý
Dobrý den, rozhodně nenavrhuji likvidaci funkčních podniků.Pokud podnik nemá na to aby zaplatil odvody za zaměstnance+ještě generoval zisk těžko může existovat. Vše se vyvíjí, klasické jídelny vytlačují bistra, to je otázka nabídky a poptávky.
J85a93r42d47a 19F72a23r57s39k33ý
Kuchař by se měl věnovat kuchyni, protože dál jak za okénko kuchyně nevidí. To není z mé strany myšleno zle, ale hodnotím užitečnost tohoto blogu a rozhled kuchaře.
F89i12l73i40p 45V85r26a34c59o61v68s18k68ý
Dobrý den, díky za návštěvu i komentář, pokud se pokusíte zareagovat adresněji, rád adresněji zareaguji....
D68a31n66a 65Š87u24m32o78v49á
Naprosto souhlasím. Ono je toho hodně pokřiveného i v jiných oborech, jen u té gastronomie tomu každá hned rozumí. Je to asi pozůstatek dob, kdy se několika generacím vštěpovalo, že kdo nekrade, okrádá rodinu. Bývalo to prezentováno skoro jako hrdinství. Zdravím Filipe.
F58i90l92i29p 49V14r11a16c87o52v86s15k73ý
Díky za komentář i návštěvu :)
F46r55a18n44t55i83š72e70k 88K72š76í34r
Problémem těhle článků je přesvědčení autora, že část majetku, který lidé získávají svou prací jim nepatří.
Stát je banda lupičů, kteří si své loupení posvětili zákony a cílenou indoktrinací vnutili všem morální kód, kterým si své loupení ještě glorifikovali.
F73i25l51i17p 35V43r16a54c50o52v82s46k26ý
Dobrý den a díky za názor.No jistě si dovedu představit mnohem menší daňové zatížení všech, ovšem na nezastupitelnost státu v některých případech prostě věřím, na rozdíl od Vás.
M46i21r32o52s73l26a31v 62S93l84á21m56a
Proboha proč dneska kdekdo používá přechodníky, aniž by je ovládal Je snad nepoužívání přechodníků zločinem Nikoliv "věříc", nýbrž "věře" Vypadá to divně, co Tak nepoužívejte přechodník ...
F52i67l48i16p 77V68r27a25c93o74v87s58k98ý
Pokud jsem Vás rozčílil, nebyl v tom úmysl, díky za návštěvu
M61a19r79i60e 33Š93í72p71k28o19v71á
Myslím, že to, co přetrvává v gastronomii je především pozůstatek "výchovy" restauratérů a jiných pracovníků v různých bistrech, bufetech apod., minulým režimem. O tom by Vám mohl vyprávět jeden zdejší bloger, bývalý člen vládní strany. Ten měl RaJ na zemi. Doslova.
A kdyby komouši nepřerušili podnikání, nemuselo by se řešit ani nic podobného, jako je EET.
Šlo by to tak nějak samo.
Ale myslím, že se to snad (z)lepší:-))
F49i28l25i56p 55V70r78a40c40o59v81s74k67ý
Ano v "devadesátkách" to takhle nastavila právě tato generace.Třeba pan ex premiér někdy na to téma taky písne...díky :)
- Počet článků 676
- Celková karma 21,19
- Průměrná čtenost 2118x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...