- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
EET je program závislý na tom co se do něho zadá, co se do něj nezadá to v něm prostě není. Proto program nemůže narovnat nic, ani gastronomii, ani cokoliv jiného, a už vůbec ne křivé charaktery. To je tak, když zloděj by chtěl lapit jiné zloděje.
Díky za přečtení i komentář...
Zajímavé, ani lidé, kteří se živí skutečně těžkou prací, a práce v gastronomii je v podstatě otročina, netuší, že by se bez zásahů státu uživili výrazně lépe. Tak snad už jen dobrá rada do života zcela zdarma, nepodporujte státní zásahy a bude vám výrazně lépe. Trh to vyřeší za vás, protože konkrétně gastronomie si své zákazníky získá a kdo to nedokáže, zkrachuje, pokud tedy nevsadí na vyváření pro pátý, osmý, desátý a jiný sjezd politiků a jiných lehkožívů.
Dobrý den, díky za přečtení i komentář...
Jeden z málo dobrých článků o EET!!!
Většinu Vaších blogů kvituji kladně, ale je vidět, že ekonomická parketa není vaše silná stránka, doporučuji tedy se ji moc nevěnovat.
Dobrý den, ekonom nejsem to je fakt, ale zrovna v tomhle blogu píšu o něčem co z praxe fakt znám víc než dobře.Věřte, či ne...
Autore, zapomnel jste na jednu vec. Kazde zvyseni dani se okamzite, zakonite, odrazi na vyssich cenach. Kdyz tedy bude presne podle vas, tak tedy budem platit o dosti vice. A nenavrhujte prosim likvidaci jidelen (je jich moc). Vam by se libil monopol ?? V kazdem meste pouze jedna ?
Dobrý den, rozhodně nenavrhuji likvidaci funkčních podniků.Pokud podnik nemá na to aby zaplatil odvody za zaměstnance+ještě generoval zisk těžko může existovat. Vše se vyvíjí, klasické jídelny vytlačují bistra, to je otázka nabídky a poptávky.
Kuchař by se měl věnovat kuchyni, protože dál jak za okénko kuchyně nevidí. To není z mé strany myšleno zle, ale hodnotím užitečnost tohoto blogu a rozhled kuchaře.
Dobrý den, díky za návštěvu i komentář, pokud se pokusíte zareagovat adresněji, rád adresněji zareaguji....
Naprosto souhlasím. Ono je toho hodně pokřiveného i v jiných oborech, jen u té gastronomie tomu každá hned rozumí. Je to asi pozůstatek dob, kdy se několika generacím vštěpovalo, že kdo nekrade, okrádá rodinu. Bývalo to prezentováno skoro jako hrdinství. Zdravím Filipe.
Díky za komentář i návštěvu :)
Problémem těhle článků je přesvědčení autora, že část majetku, který lidé získávají svou prací jim nepatří.
Stát je banda lupičů, kteří si své loupení posvětili zákony a cílenou indoktrinací vnutili všem morální kód, kterým si své loupení ještě glorifikovali.
Dobrý den a díky za názor.No jistě si dovedu představit mnohem menší daňové zatížení všech, ovšem na nezastupitelnost státu v některých případech prostě věřím, na rozdíl od Vás.
Proboha proč dneska kdekdo používá přechodníky, aniž by je ovládal Je snad nepoužívání přechodníků zločinem Nikoliv "věříc", nýbrž "věře" Vypadá to divně, co Tak nepoužívejte přechodník ...
Pokud jsem Vás rozčílil, nebyl v tom úmysl, díky za návštěvu
Myslím, že to, co přetrvává v gastronomii je především pozůstatek "výchovy" restauratérů a jiných pracovníků v různých bistrech, bufetech apod., minulým režimem. O tom by Vám mohl vyprávět jeden zdejší bloger, bývalý člen vládní strany. Ten měl RaJ na zemi. Doslova.
A kdyby komouši nepřerušili podnikání, nemuselo by se řešit ani nic podobného, jako je EET.
Šlo by to tak nějak samo.
Ale myslím, že se to snad (z)lepší:-))
Ano v "devadesátkách" to takhle nastavila právě tato generace.Třeba pan ex premiér někdy na to téma taky písne...díky :)