Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
I20r40e46n40a 41B17á81t71r33l48o23v74á
Šikovní studenti, všechno to vyfotografované jídlo na talířích je lákavé, mňam!
F69i68l79i98p 96V78r57a58c91o13v88s78k35ý
Děkujeme :)
V10l36a18d54i46m44í27r 49T98. 25G62o45t41t27w61a95l68d
Práda, Filipe!
A teď si holt musím jít namazat chleba sádlem a pokrájet na něj cibuli.
F20i16l76i61p 76V12r92a67c26o63v85s84k13ý
Díky a dobrou chuť... já si na něj dívám tu jarní a ještě ředkvičky...
H16o50r66s15t 41A79n73t27o86n 13H95a34s69l52b27a62u65e61r
Naprázdno jsem několikrát polkl
F95i62l32i92p 82V12r73a33c34o25v85s29k79ý
Horste díky...:)
D41a64v94i19d 21S77n35í84t80i31l51ý
Filipe, vypadá do dobře a nejspíš to bude i chutnat ... ale doma to raději zkoušet nebudu. Zůstanu u té kuchyně, kterou jakž takž zvládnu.
J23i66t64k41a 18Š55t58a40n67c32l64o69v73á
Paráda, která lahodí nejen oku
F43i15l83i39p 75V25r41a80c69o80v31s47k26ý
Díky Jitko :)
V74á49c81l68a77v 51K43u24n94f53t
Kéž by víc oborů mělo takhle zapálené učitele.
Vašek
F23i93l76i35p 72V21r64a78c24o65v42s24k69ý
U nás na škole jich je taková většina :)
P30a30v35e73l 89Ď98u52r85a42n
Víte, Filipe, vypadá to nádherně... jenomže já jsem prostě na tu svíčkovou se šesti knedlíkama, pečenej bůček se zelím atp. Poloprázdnej talíř ve mně a priori navozuje pocit hladu.
Já vím, už jste mi to jednou vysvětloval, tohle je něco jako "pohledová" gastronomie, která se nepochybně dá i jíst - a bude to stoprocentně i chutnat - ale nezasytí.
Já teď budu prudce vtipnej: vaše fotografie jsou jako vláda pětikoalice. Alespoň podle jejích výstupů navenek je její práce nádherná, bezchybná, dokonalá. Chuťově stoprocentní.
Jen ten jeden takhle krásně naservírovanej talíř k životu prostě nestačí.
Jsem přesvědčen o tom, že mi rozumíte.
F92i90l79i18p 58V97r54a22c36o58v48s60k70ý
Zdravím Pavle... Rozumím tomu, že každý má svoje...
Každopádně degustační menu se servírují ve více chodech a menších velikostech právě proto aby se dala vůbec zvládnout sníst. I tak se do hostů nehrnou pod tlakem , protože v zátahu by to normální člověk dal jen těžko...
K politikům bych takové mistry oboru nepřirovnával... Navíc oni svíčkovou , nebo bůček udělají... A dokonce lepší, než kuchař Na růžku ... Ale ten kuchař z růžku neumí vařit takhle... To je nadstavba na základ. A člověk se to nenaučí přes noc...
Díky a fajn den :)
- Počet článků 655
- Celková karma 23,56
- Průměrná čtenost 2111x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...