Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Filipe, vypadá do dobře a nejspíš to bude i chutnat ... ale doma to raději zkoušet nebudu. Zůstanu u té kuchyně, kterou jakž takž zvládnu.

1 0
možnosti
Foto

Kéž by víc oborů mělo takhle zapálené učitele.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

J65a73n 57Š93i91k

8. 5. 2024 12:40

Za mě ta bílá čokoláda. Je to fajn, že mladí mají vzory a získávají tak zkušenosti. Nedávno jsem viděl výtvory z jedné soutěže a řekl bych, že ta generace, co je na školách je neuvěřitelně kreativní a kdo výdrží, bude mít před sebou skvělou budoucnost. Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Díky, ano, na soutěžích valím oči ... a při živém vaření kadetů či juniorů je doslova obdivuju... Já bych na to v jejich věku neměl vařit před porotou a často i davem návštěvníků ....

0 0
možnosti
MB

Vypadá to nádherně a mysleli jste i na alergiky, já bych neochutnala jen jedno jídlo a řekla bych, že někdo s bezlepkovou dietou by se najedl

0 0
možnosti
Foto

Dva požadavky byli na bezlepek a bylo jim samozřejmě vyhověno... Díky za návštěvu.

1 0
možnosti
Foto

Vypadá to cholerně dobře.....hned bych koštoval.

A jako Vladimír dole, dneska to trochu ošulím chlebem se škvarkama a pivem.

0 0
možnosti
Foto

Ahoj, jednou jsme trénovali týmovku... kachní prsa, smrže, jedna surovina lepší než druhá... jak já se potom těšil na sekanou v housce, nebo brambory s kefírem...

1 0
možnosti
IB

Šikovní studenti, všechno to vyfotografované jídlo na talířích je lákavé, mňam!

2 0
možnosti
Foto

Práda, Filipe!

A teď si holt musím jít namazat chleba sádlem a pokrájet na něj cibuli.

2 0
možnosti
Foto

Díky a dobrou chuť... já si na něj dívám tu jarní a ještě ředkvičky...

1 0
možnosti
Foto

Ja by som postupne ochutnala všetko, keby to išlo. A k tomu ponuku someliéra. Dala by som vám to to aj tu pomyselnú hviezdičku. Veľmi sa mi to páči ako vediete študentov a je z toho taká komunita, ktorá ide na jednej vlne. Klobúk dole.

0 0
možnosti
Foto

Děkujeme Janka... Každý komponent chutnal skvěle, ale do blogu se to přenést nedá :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 707
  • Celková karma 23,22
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik