Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JU

Jojo, podepisuji, že kdyby byly pod každým jídlem vypsané suroviny, tak by se nám, štamgastům, vybíralo mnohem snadněji. Dnes sice tuším, co si mám představit pod pojmem maminčino kuře, ale také vím, že není quattro formaggi jako quattro formaggi. Jasně, tady zrovna nikdo nepodvádí, protože všichni, co tam dají 4 různé druhy sýrů, splní podmínku, a navíc se zrovna u pizz složení objevuje, jen jsem ale chtěl poukázat na to, že dokonce ani známé jméno negarantuje konkrétní složení (a natožpak konkrétní očekávanou kvalitu)...

1 0
možnosti
Foto

Chybka se může asi u kohokoli, já bývám u těch známých jmen v drtivé většině spokojený... , ale moje nejoblíběnjší kuchaře většinou široká veřejnost tak dobře nezná :) Díky za vstup a fajn den....

0 0
možnosti
Foto

Ty tvoje gastro blogy mám stejne nejradši.:-)

Jsem videla na fcb pěkné meme. Dva lidi u stolu a "Můžete nám donést jídelní lístek?"

A na druhé fotografii lístek vrací a:"Dvakrát smažák!"😀

I takhle to leckdy může dopadnout:-))

2 0
možnosti
Foto

Já to dočetl až do konce a přitom slintal jako anglický buldok

3 0
možnosti
Foto

To mi připomíná ten kreslený vtip, jak číšník přináší krajíc chleba a džbánek vody a ptá se překvapeného zákazníka: "A co jste si pod názvem 'Babinského mls' představoval?"

4 0
možnosti
MK

Jsem velmi konzervativní konzument a máloco je mi tak nepříjemné, jako nové chutě. Soupis surovin a omáček vítám a z takového jídelníčku je radost si vybírat.

Naproti tomu výrazy z druhé části blogu mě děsí. Jejich výskyt v jídelním lístku ve mně vyvolává pocity hrůzy a z takové restaurace prchám třetí kosmickou rychlostí.

2 0
možnosti
Foto

Ahoj. Striktně rozlišuji.

A/ Jdu na menu na oběd. Požaduji rychlost (nemám čas hodinu sedět a plkat, musím do práce). Volím osvědčené hospody okolo, vím, co dostanu na talíř, že je to přiměřeně chutné a stačí to.

B/ Jdu za zážitkem. Hledám, co mají na lístku předem na internetu, koukám na recenze, které psali jiní. A čekám gurmánský orgasmus.

5 0
možnosti
Foto

Cez obed je to len "obyčajné" stravovanie, ja hľadám vždy niečo ľahšie lebo sedím u počítača. A za riekou Moravou som raz narazila na "Játra pána starosty" a odvtedy napríklad vnútornosti nemôžem

5 0
možnosti
Foto

Není nutné chodit daleko do ciziny. Milovníci steaků si u nás v Česku dají s chutí dobře vyzrálou "veverku".

3 0
možnosti
  • Počet článků 764
  • Celková karma 18,01
  • Průměrná čtenost 2050x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.