Babiš Pavla naprosto zválcoval

Malé zamyšlení nad aktuální situací kdy do prezidentské volby 2023 zbývají hodiny. Vstupte na vlastní nebezpečí. Že při čtení několika skromných řádků nikoho neklepne nemůžu zaručit...

 Dovolím si menší komentář k televizní debatě která včera proběhla v ČT.

Slyším kolem sebe slova o žumpě kterou expremiér, exmajitel a exBureš vypustil z úst. Sám jsem na tu bezuzdnou onanii prázdnoty ( V lepším případě , v tom horším to bylo účelové lhaní) zíral s otevřenýma ušima ( Ano, oči jsem z toho radši vynechal.).

Nicméně nenechme se plést. Nejednalo se o chaotické záškuby křečí těla politické mrtvoly. Tohle byl Paroubkovsko-Zemanovský tank, který sešrotoval Petra Pavla i s moderátorem. Laciný vyvolávač z pouti, hororový cirkus ( omlouvám se pašákům z https://www.cirkusohana.cz  ). Tohle byl Klaun hodný Stephena Kinga,lákajícíi nás do kanálu.  . Ale nepřišel si pro naše duše. Přišel si pro hlasy. Ne naše. Přišel si pro těch několik procent nerozhodnutých. Nějakou věcnou debatou je získat nemůže. 

Takhle si mazal sprostotou Miloš Zeman na chleba profesora Drahoše. Takhle na poslední chvíli tento jezevec naší politiky zvrátil zdánlivě prohranou bitvu o Hrad. Fungovalo to jednou ( Nehodlám tu pitvat příčinu, to je na dlouho a udělám to nejspíš až bude čas). a může to klidně zafungovat podruhé. 

Nezbývá mi než věřit, že po téhle porážce tým kolem generála Pavla ve finále kampaně taky shodí rukavice. Bohužel se bez toho volby nevyhrávají. Nejde o to jestli se nám to líbí nebo ne. Ostatně doba už dávno není sametová. I on sám marketingově sází na flanel....

Nechci se jednou ráno vzbudit a poslouchat z rádia, jak  prezident Babiš.....  ..Povolební kocovina by chutnala skutečně hořce. Že si člověk do třetice všeho dobrého zvykne ? Sorry jako. Nechce se mi.

 

Autor: Filip Vracovský | pondělí 23.1.2023 2:02 | karma článku: 28,13 | přečteno: 1998x