Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Asi překvapím, nebo se ztrapním. Je to Michal Maroši z Benátek nad Jizerou? Tak nějak mi to na něj sedí a také jsem zaslechl, že je o něm natočen film. U nás pořádal sjezd na kole do Jizery a že tam byly pěkné skoky PS: jinak mě překvapilo, že si neznala "ostrůvek pozitivní deviace", to je mezi námi dost oblíbené spojení

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to přesně ten Michal, jak píšeš. Já toho neznám, Honzo. Jsem takový Neználek. Mám svůj svět.

1 0
možnosti
IB

Prožít každý den naplno je velké umění. Život nám obohacují zájmy a koníčky - sport, psaní, čtení........, bez nich by bylo na světě smutno.

Pěkně napsáno.

1 0
možnosti
Foto

Každý jsme dostali do vínku nějaké téma a naplnění našeho života přichází ruku v ruce s tím, jak dokážeme být tomu svému tématu věrní. Lidé často zabíjejí čas tím, že toho dělají mnoho, ale smysl v tom stejně nenachází. Nejšťastnější jsou lidé, kteří objevili svoji esencí, vědí, co je jejich téma, a tomu se věnují. Děkuji moc za návštěvu, Irenko, a přeji užité dny.

0 0
možnosti
Foto

Jojo, "bláznů", ranařů a srdcařů jsou různé typy, někdo třeba stanuje na horách v metrovém sněhu a mrazu, v noci, sám, s nikým nesoutěží, to je mi blízké. Jedno mají společné, vystihuje to ta Tvoje krásná věta, Ivuško: Určitě není lehké s takovým člověkem žít, ale zároveň je těžké ho i nemilovat.

1 0
možnosti
Foto

No, ono i soutěžit a soutěžit se dá rozdílně. Srdcaři to berou jako hru. Je to pro ně radost, kterou jim nezkazí ani to, že je někdo porazil. Naopak chovají obdiv k těm lepším. A pak se dá v soutěži jít přes mrtvoly, ale to jsme opět u záměru. Od něj se vždy odvíjí kvalita všeho, co děláme. V něm tkví hodnota veškerého našeho počínání.

0 0
možnosti
Foto

Ivo, jen co jsem se začetl a uviděl Michal, neřízená střela, co jezdí na biku, došlo mi, že to může být jedině Maroši. Postava Čoudka je kombinací jednoho skejtáka a jednoho horolezce (i když hodně těch historek je mých prožitých) a opravdu mají hodně společného. Mladší syn Majky je též neřízená střela s přezdívkou Motorová 🐭.

2 0
možnosti
Foto

Je to hezký, když se lidi nebojí jít za svým srdcem a nenechají se spoutat. Majkymu přeji, ať se mu taky podaří žít svůj sen.

1 0
možnosti
Foto

Tomu se říká žít na hraně, není to pro každého, ale víš , že žiješ.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Ano, Vašku. Přesně tak to je. Je v tom cosi, co tě hluboko uvnitř nutí se poklonit a zašeptat Amen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 13,69
  • Průměrná čtenost 642x
JednoDuše jsem.