IB

Gratuluji k úspěšnému přestěhování, ať se v novém bytečku dobře žije.

Foto

Děkuji, Irenko. Občas nám tu straší jako že v noci se z ničeho nic rozsvěcí světla, a když venku fouká vítr, zní to, jako by k nám před dům připlul parník, ale mně se tu líbí.

Foto

Ivo, mě ten Váš optimismus jednou zabije. Říká se, že je lepší 2x vyhořet, než se 1x stěhovat a já už byl vyhořelý mockrát, tak se trošku šetřete. Všechno neurvete silou.

Foto

Davide, já jako vím, že jednou dojde i na mě. Zrovna dnes jsem si u nás v práci povídala s jedním naším pacientem CSc., kterému je 79 let. Můj člověk. Tedy nemyslím tím titulem ani věkem ale přístupem k životu. Báječně jsme si popovídali. A on, i když jeho srdce stále hoří pro mnoho věcí, tak cítí, jak je stále více limitován, a vnímá postupné odcházení všeho. Tělo, hlava, touhy. Vše slábne. Nicméně kromě toho, že se stále věnuje vědecké činnosti, tak z jeho postavy je zřejmé, že i sportoval. Tak jsem byla zvědavá a dozvěděla jsem se, že mimo jiné absolvoval Ironmana. Pro tyhle lidi, co byli celí život aktivní a takzvaně pro něco hořeli, je stáří těžké. Jak jim rozumím. V podstatě je to ale výzva jako každá jiná. Jako jsem se teď kousla při stěhování a ve středu při výjezdu na kole, kdy mi žádný kopec nebyl dost, dokud jsem totálně nevyrupala, tak ve stáří to bude jiná výzva umět to všechno pustit a přitom nezahořknout. Ono to ale může klidně přijít dřív. Stačí mozková příhoda a je to hned. Nevíme dne ani hodiny, což já mám v práci před očima každý den. Děkuji vám velmi za návštěvu. Mějte hezký víkend.

Foto

Ivi, při stěhování jenom fyzično, na metafyzično zapomenout.

Vašek

Foto

Vašku, já jsem čarodějnice. Metafyzično je mi předurčeno.

  • Počet článků 117
  • Celková karma 11,48
  • Průměrná čtenost 617x
JednoDuše jsem.