Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ivo, mě ten Váš optimismus jednou zabije. Říká se, že je lepší 2x vyhořet, než se 1x stěhovat a já už byl vyhořelý mockrát, tak se trošku šetřete. Všechno neurvete silou.

1 0
možnosti
Foto

Davide, já jako vím, že jednou dojde i na mě. Zrovna dnes jsem si u nás v práci povídala s jedním naším pacientem CSc., kterému je 79 let. Můj člověk. Tedy nemyslím tím titulem ani věkem ale přístupem k životu. Báječně jsme si popovídali. A on, i když jeho srdce stále hoří pro mnoho věcí, tak cítí, jak je stále více limitován, a vnímá postupné odcházení všeho. Tělo, hlava, touhy. Vše slábne. Nicméně kromě toho, že se stále věnuje vědecké činnosti, tak z jeho postavy je zřejmé, že i sportoval. Tak jsem byla zvědavá a dozvěděla jsem se, že mimo jiné absolvoval Ironmana. Pro tyhle lidi, co byli celí život aktivní a takzvaně pro něco hořeli, je stáří těžké. Jak jim rozumím. V podstatě je to ale výzva jako každá jiná. Jako jsem se teď kousla při stěhování a ve středu při výjezdu na kole, kdy mi žádný kopec nebyl dost, dokud jsem totálně nevyrupala, tak ve stáří to bude jiná výzva umět to všechno pustit a přitom nezahořknout. Ono to ale může klidně přijít dřív. Stačí mozková příhoda a je to hned. Nevíme dne ani hodiny, což já mám v práci před očima každý den. Děkuji vám velmi za návštěvu. Mějte hezký víkend.

1 0
možnosti
Foto

Ivko, moc zdravím a přeji vše OK

2 0
možnosti
Foto

Vše je O. K. Děkuji, Jíťo.

2 0
možnosti
IB

Gratuluji k úspěšnému přestěhování, ať se v novém bytečku dobře žije.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, Irenko. Občas nám tu straší jako že v noci se z ničeho nic rozsvěcí světla, a když venku fouká vítr, zní to, jako by k nám před dům připlul parník, ale mně se tu líbí.

0 0
možnosti
Foto

Ivi, při stěhování jenom fyzično, na metafyzično zapomenout.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Vašku, já jsem čarodějnice. Metafyzično je mi předurčeno.

1 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 13,69
  • Průměrná čtenost 642x
JednoDuše jsem.