Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

Pohyb k životu prostě patří. A díky pohybu může člověk tvořit - psát. Kdyby seděl doma, nenapadlo nic. Včera jsem vykonala 23 km pouť, domů jsem se vrátila tak krásně unavená a hlavně šťastná.

Ivuško, přeji mnoho ujetých kilometrů a nadále radost z pohybu.

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to tak, Irenko. Často si říkám, proč my lidé tolik usilujeme o to, abychom nemuseli nic dělat, když to, že něco děláme, je jediné, co může dát našemu životu smysl. Také srdečně zdravím a přeji naplněné dny.

0 0
možnosti
Foto

Ivo, takže jste takový Tadej v sukních. Já mu též fandím, protože jde hlavou proti zdi. Neřízená střela, která popírá zvyklosti profesionálního pelotonu. Nekalkuluje, do všeho jde na plno a všude chce vyhrát. Na druhou stranu se obávám, že při takovém plýtvání energií nemůže ten dvojboj Giro + Tour zvládnout. Sport posiluje nejen tělo, ale i ducha, takže i když jsem si svým sebedestruktivním stylem sportování přivodil hromadu úrazů s trvalými následky, neklesám na mysli. Pohodovou neděli přeji.

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že právě nevíme, jestli může nebo nemůže. Ono, když člověk cokoliv dělá srdcem, tak může, co jiní nemůžou. Já bych mu to moc přála, aby se to povedlo. Já dnes byla pro změnu na kole a zase mi to jelo nad očekávání. Makaj dobře ty moje nohy skoro padesátiletý. A dušička má zase pokoj. Krásný nedělní večer, Davide, a děkuji za přečtení a komentář.

1 0
možnosti
Foto

To je důležité aby byla dušička spokojená. Člověk má potom na rozdávání. Jo, k poslednímu blogu jsem ti něco připsal, ale ty ses tam už nevrátila.

Hezkou neděli

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc za návštěvu, Vašku. Krásný nedělení večer přeji a jdu se mrknout k minulému blogu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 124
  • Celková karma 13,69
  • Průměrná čtenost 642x
JednoDuše jsem.