S-K: opustil mě milenec, ženáči jsou všichni stejní

Ženáči jsou fakt neřádi a opuštěné milenky mají rozhodně důvod k rozhořčení. ...některé reakce se prostě do diskuse nevejdou, tak tedy stručně... :-)


- Jarunko, představ si, že z toho mýho miláčka se vyklubal pěknej grázl. Vrátil se k tý svojí megeře.

- To víš, mužský jsou všichni stejný. Naslibují hory, doly a přitom jim jde jen o to jedno!

Nepřipomíná Vám to něco? :-)

Zvláštností ženského plemene je, že si někdy u mileneckého vztahu vytvoří fixní ideu o "trvale udržitelném rozvoji" něčeho, co vzniklo převážně na živočišném základě. Ač je tato ženská touha relativně frekventovaná, v mužských hlavách se vyskytuje poměrně sporadicky.

Když si dneska vzpomenu na své životní lásky, snažím se spíš vybavit si to nejpříjemnější, co jsem na každém "sladkém subjektu" nalezl. Někdy už zápasím s chorou hlavou a vidím to mlhavě, jinde je to v barvách jako živé, ale kdo koho nechal.....leckdy nevím, anebo ani nechci.

Doporučuji tento postup všem "raněným dámám". Nemáte s ním dítě ani společnou hypotéku? Žádná přenosná nemoc? Bylo to svého času skvělé?

Tak hurá.....uložte si to nejlepší pevně do paměti, ať jednou, až se v důchodu potkáme v parku na lavičce, máme na pokec lepší téma, než čím si kdo maže bolavé koleno.

....a v mezidobí? Hlavu vzhůru a vstříc novým dobrodružstvím. Mužský jsou sice všichni stejní, ale pamatujte.....ten aktuální je vždy tak nějak mileji stejný. :-)

Autor: Vladimír Volko | čtvrtek 15.4.2010 13:58 | karma článku: 20,38 | přečteno: 2347x
  • Další články autora

Vladimír Volko

Můj den blbec

17.9.2016 v 13:23 | Karma: 21,23

Vladimír Volko

Překoučovaná doba

6.3.2014 v 17:21 | Karma: 20,50