S-K: Odbory konečně ztrestají ten pravicový dobytek

Všichni přece víme, že lid trpí. Buď nemá vůbec žádnou práci, nebo živoří za nuzný plat. Slušný člověk už se nemůže dál dívat na tu bohorovnost těch nahoře, kteří prožrali naši budoucnost. Teď teprve ucítí, co to je, když se obyčejní lidé semknou a zametou s nimi. Ano, v pondělí jdeme do stávky.


Pýcha mi dmula hruď, když jsem se dozvěděl, že už toto pondělí to těm kapitalistickým zločincům nandáme. Zastavíme všechny tramvaje, metra, autobusy, vlaky, prostě všechno. Bude kolem spousta slávy. Vezmu si sváteční svetr. Má se prý ochladit.

Ani jeden věrolomný majitel továrny, daremný živnostník či zkorumpovaný politik se nedostane v pondělí MHD nikam! Nestihnou schůzky v bankách, jednání s partnery ani lobbistické sedánky se sebrankou po kavárnách. Rána to bude ukrutná. Vím, že se budou mocní ještě dlouho třást. Ten pohled, jak všichni miliardáři moknou marně na zastávce by si zasloužil zvěčnit. Tak si beru foťák.

Pracující poctivý člověk se ale bát nemusí. Na ten jeden den, si může přece klidně dojet autem. Však jsme jim je vystávkovali už dávno. Jen já sám jako šéf odborů mám dvě, zánovní loňský model BMV a žena letos potřebovala Audi s automatikou, je totiž marná na řazení.

Bude to krása. Přijďte všichni mávat. :-)

Autor: Vladimír Volko | pátek 10.6.2011 8:00 | karma článku: 30,80 | přečteno: 1586x
  • Další články autora

Vladimír Volko

Můj den blbec

17.9.2016 v 13:23 | Karma: 21,23

Vladimír Volko

Překoučovaná doba

6.3.2014 v 17:21 | Karma: 20,50