Změna diskusí? To je krok vedle.

Myslím, že změnou diskusí šlápla redakce iDnes vedle. A hlavně nechápu obhajobu této změny od F. Matějky ...

zdroj: iDnes

Ve většině názorů jsem se s Františkem Matějkou shodovala. Nechci říct, že je teď od někoho placen, ale ta propaganda z jeho strany mi připadá poněkud přehnaná. 
Nejdřív jsem jeho postoj k diskusím chápala, ale postupně se z toho stává fraška. Mně osobně se chystané změny na idnes moc nelíbí (i když jsem sama měla docela velké problémy s kyberšikanou). Když už, tak nějaké změny se měly zavést jenom v diskusích pod blogy, ale ne v diskusích pod normálními články. Nedělá mi problém psát pod svým jménem, ale chápu lidi, kterým to problém dělá. Ne každý je extrovert. A každý člověk má i jinou hranici soukromí. 
Taky se hodně lidí obává problémů v zaměstnání, kdyby se jejich skutečné názory provalily. Hlavně ve státní správě. Ano, v diskusích se vyskytli i hulváti, ale určitě jich nebylo nějak moc. Já zas ctím právo na soukromí a to by mělo být zachováno i v internetových diskusích. Anonymní diskuse jsou přece jenom víc uvolněnější a člověk napíše, co si skutečně myslí. A nějaké lustrování a posílání ofocené občanky do redakce? To je fakt docela úlet :)))
Na idnes většina lidí (alespoň podle reakcí) chodila právě kvůli diskusím. Člověk se z nich dozvěděl víc, než ze samotného článku a taky tam prostě byla sranda :) Koukněte se do diskusí na novinkách nebo lidovkách... škoda řeči. I množství těch příspěvků oproti idnes je minimální. Myslím, že lidé se jednoduše přesunou jinam a budou diskutovat tam. No, ale jsem zvědavá na 31.10., to bude nářez :)))
Prosím redakci idnes (jestli v tom není nějaký politický záměr), aby zachovala stávájící diskuse pod články :) 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lea Vojtekova | čtvrtek 4.10.2012 20:46 | karma článku: 23,92 | přečteno: 1258x
  • Další články autora

Lea Vojtekova

Vrátit svět do normálu

24.11.2016 v 18:56 | Karma: 42,04

Lea Vojtekova

Marxismus, neomarxismus a islám

18.11.2016 v 13:16 | Karma: 41,00

Lea Vojtekova

Vtipné momenty amerických voleb

9.11.2016 v 17:46 | Karma: 43,29

Lea Vojtekova

Rozloučení s iDnes

29.10.2015 v 15:52 | Karma: 40,86