Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každá ideologie sjednocuje masy, ale je zhoubou pro myslící lidi!

A každé náboženství, které se promění v ideologii je nebezpečné!

:-)

3 0
možnosti
KV

K38a88r16e82l 75V95o22v39e77s

9. 11. 2014 13:32

A co katolíci ( potažmo všichni křesťané ) ti také věří své utopii. Islám vznikl v 7.století a tak mají proti křesťanům mentální vývoj opožděný těch cca 7 století, tak si představte co se dělo v Evropě v letech cca 1300 a dál.:-)

1 3
možnosti
Foto

Jenže problém je, že Korán, základní islámský manuál pro použití Vesmíru, je CELÝ prohlášen za přímé Boží instrukce, přímý Boží diktát. Cokoli je v Koránu, má pro muslima váhu Boží vůle. Pro srovnání, například s Biblí to tak není - tam má podobnou váhu jen Desatero. Takže těžko měnit něco, co už podle samotného islámu je dokonalé. Islám by potřeboval něco jako "Nový zákon" :) Jenže než se toho dočká (i když o tom pochybuji), tak se máme nechat zničit? Ať se islám reformuje v islámských zemích...

4 0
možnosti
SS

Umírněný muslim? Nic takového neexistuje. Zatím jsou jen přepnutí do vyčkavaciho módu...

8 0
možnosti
MI
Foto

Islám je politický systém s vlastní sbírkou zákonů, který se nazývá šaría. Právo šária stojí na úplně jiných principech, než náš právní systém. Mnoho jejich nařízení se týká nás nemuslimů- kádifů.

7 0
možnosti
Foto

No právě. Právo šaría je neslučitelné s naším právem a základní listinou práv a svobod.

7 0
možnosti
PS

Máte moje sympatie. Více takových hlasů !R^

11 0
možnosti
MT

Leo, jako vždy skvěle napsáno ! Naprostý sohlas !  R^

5 0
možnosti
SB

K alkoholikům bych zastánce islámu nepřirovnal vůbec. Ti alkoholici mě totiž nijak neohrožují. Prochlastají se k demenci, k cirhóze jater, k ledvinové nedostatečnosti, ale je to jejich demence, jejich cirhóza, jsou to jejich ledviny.

Se zastánci islámu je to však horší. Hodlají do Evropy nasadit něco, co představuje nebezpečí pro mne a pro stovky milionů jiných Evropanů.

Takže mezi alkoholikem a zastáncem islámu dávám přednost alkoholikovi.

11 0
možnosti
Foto

To ano, ale zastánci islámu (stejně jako alkoholici) nechtějí vidět problém. Vytěsňují. Potlačují. Když jim dám čísla a statistiky, tak řeknou, že to je lež.

5 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik