Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každá ideologie sjednocuje masy, ale je zhoubou pro myslící lidi!

A každé náboženství, které se promění v ideologii je nebezpečné!

:-)

3 0
možnosti
KV

K93a70r32e78l 12V93o36v39e76s

9. 11. 2014 13:32

A co katolíci ( potažmo všichni křesťané ) ti také věří své utopii. Islám vznikl v 7.století a tak mají proti křesťanům mentální vývoj opožděný těch cca 7 století, tak si představte co se dělo v Evropě v letech cca 1300 a dál.:-)

1 3
možnosti
Foto

Jenže problém je, že Korán, základní islámský manuál pro použití Vesmíru, je CELÝ prohlášen za přímé Boží instrukce, přímý Boží diktát. Cokoli je v Koránu, má pro muslima váhu Boží vůle. Pro srovnání, například s Biblí to tak není - tam má podobnou váhu jen Desatero. Takže těžko měnit něco, co už podle samotného islámu je dokonalé. Islám by potřeboval něco jako "Nový zákon" :) Jenže než se toho dočká (i když o tom pochybuji), tak se máme nechat zničit? Ať se islám reformuje v islámských zemích...

4 0
možnosti
SS

Umírněný muslim? Nic takového neexistuje. Zatím jsou jen přepnutí do vyčkavaciho módu...

8 0
možnosti
MI
Foto

Islám je politický systém s vlastní sbírkou zákonů, který se nazývá šaría. Právo šária stojí na úplně jiných principech, než náš právní systém. Mnoho jejich nařízení se týká nás nemuslimů- kádifů.

7 0
možnosti
Foto

No právě. Právo šaría je neslučitelné s naším právem a základní listinou práv a svobod.

7 0
možnosti
PS

Máte moje sympatie. Více takových hlasů !R^

11 0
možnosti
MT

Leo, jako vždy skvěle napsáno ! Naprostý sohlas !  R^

5 0
možnosti
SB

K alkoholikům bych zastánce islámu nepřirovnal vůbec. Ti alkoholici mě totiž nijak neohrožují. Prochlastají se k demenci, k cirhóze jater, k ledvinové nedostatečnosti, ale je to jejich demence, jejich cirhóza, jsou to jejich ledviny.

Se zastánci islámu je to však horší. Hodlají do Evropy nasadit něco, co představuje nebezpečí pro mne a pro stovky milionů jiných Evropanů.

Takže mezi alkoholikem a zastáncem islámu dávám přednost alkoholikovi.

11 0
možnosti
Foto

To ano, ale zastánci islámu (stejně jako alkoholici) nechtějí vidět problém. Vytěsňují. Potlačují. Když jim dám čísla a statistiky, tak řeknou, že to je lež.

5 0
možnosti