Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ukradené české děti a socialistická přetvářka

Norské úřady ukradly děti české matce. A co na to naši levicoví "bojovníci za lidská práva"? Mlčí a nedělají nic. I když jindy mají plno řečí o diskriminaci, útlaku a právech. Eva Michaláková má ale smůlu, protože nepatří k žádné menšině...

Kdyby ano, to by se naši "bojovníci za lidská práva" přetrhli. Oni se snaží a "bojují", hlavně když jim z toho něco kápne... tu granty, tam dotace, jindy zas nějaký byznys. Ale snažit se, když z toho nekouká žádný osobní prospěch? To ne. To by dokonce sami museli nějaké peníze investovat, případně vyvinout tlak na norské úřady. Jenže když Norsko má tak štědré fondy... 
Kdo se nejvíce zasazuje o navrácení českých dětí jejich vlastní matce? Jsou to právě ti "sobečtí" Svobodní, kteří si "nevšímají lidského utrpení a myslí jenom na sebe". Podotýkám, že nejsem členem Svobodných, nedělám jim reklamu, jenom reaguji na realitu, kterou vidím. Demonstraci za navrácení českých děti zorganizovali právě Svobodní. Byli na ní i poslanci z jiných pravicových stran, ale nevšimla jsem si žádného levicového politika. 
Finanční sbírka na dobrého advokáta pro Evu to samé. Vidím tam příspěvky od členů Svobodných, ale nějak nic od těch, kteří myslí na "blaho všech". Kde jsou nějaká prohlášení prý sociálních politiků? Proč mlčí Dienstbier, který se jindy tak vehementně zastává Romů? Proč mlčí Šabatová, která se zas zastává muslimů? A co ostatní levicoví "pachatelé dobra"? Najednou jim je dobro ukradené? 
Taky co média, která neustále píší o tom, jak se prý v Rusku porušují lidská práva. Toto porušení práv nevadí? Vždyť je to obchod s lidmi. Hlavně, že se řeší neslušná slova, která pronesl Zeman. To je fakt největší problém. Zdá se, že Eva Michaláková se na českou vládu moc spoléhat nemůže. Možná to bude muset udělat tak, jak to udělal polský pár, kterému norské úřady taky zabavily děti. Poláci si své děti ukradli zpět a utekli s nimi do Polska. 
Někteří teď určitě namítnou: ,,Ale co když na tom něco bylo?" Tak pro vás mám odpověď, že sociálka odebrala děti na základě podezření ze sexuálního zneužívání. To se NEPROKÁZALO. V ten moment měla děti vrátit rodičům, což neudělala. Dokážete si představit, jaké trauma to muselo způsobit dětem? Nenávratné trauma. To má být ten systém "vše nejlepší pro dítě"? Proč sociálka bratry rozdělila a každého dala jinam? Proč je dala cizím lidem? Proč je nedala širší rodině, když ta projevila zájem? Proč povoluje matce setkání s dětmi jenom 2x ročně? Proč matka nemůže s dětmi mluvit rodnou řečí? Proč matka nesmí dětem projevit lásku? Nezlobte se na mě, ale tohle nepovažuji za "vše nejlepší pro dítě". Tohle považuji za odporný a zrůdný fašistický systém.
Už jen prostý fakt, že dle veřejně dostupných údajů je v Norsku ročně odebráno až 12 000 dětí a dáno do náhradní péče, při počtu obyvatel 5 milionů je zarážející. K roku 2013 a porodnosti kolem 11 dětí na 1000 obyvatel ročně to znamená, že norské úřady odebírají cca. čtvrtinu narozených dětí do náhradní péče. Už slyším řeči české vlády, že "oni nemůžou zasahovat do kompetencí jiných vlád". Ale můžou. Dokázala to Indie v Norsku a taky Slovensko v Británii (případ Boorových). Všechno jde, když se chce.
Takže milí "pachatelé dobra". Jestliže vám skutečně jde o lidi, jestliže vám není lhostejné utrpení jiných a není to jenom přetvářka, tak ukažte svůj humanismus v tomto případě. Paní Eva o své děti bojuje již skoro 4 roky a čas pracuje protí ní. 18. listopadu ji norská sociálka hodlá zbavit i zbytku rodičovských práv a dát děti k adopci. Tohle dělali jenom rudí Khmérové za Pol Pota... 

Autor: Lea Vojtekova | pondělí 10.11.2014 12:56 | karma článku: 43,15 | přečteno: 5456x
  • Další články autora

Lea Vojtekova

Ježíš jako násilník? Co tak Mohamed jako pedofil?

Zřejmě jste zaregistrovali divadelní hru, ve které ,,Ježíš" znásilňuje ,,muslimku". Kromě toho si v této hře jistá herečka vytahuje českou vlajku z jistého tělesného otvoru. Komu se to nelíbí, tak je prý fašista...

28.5.2018 v 15:55 | Karma: 48,01 | Přečteno: 7884x | Diskuse| Politika

Lea Vojtekova

Vrátit svět do normálu

Se vznikem nové strany Petra Robejška "Realisté" jsem poznamenala, že doufám, že on a jemu podobní politici vrátí svět do normálu. Dostala jsem ale otázku, co to vlastně "vrátit svět do normálu" znamená.

24.11.2016 v 18:56 | Karma: 42,04 | Přečteno: 1887x | Diskuse| Politika

Lea Vojtekova

Marxismus, neomarxismus a islám

Lidé si myslí, že nejprve byl marxismus a po něm přišel neomarxismus. Jenže co když to bylo naopak?

18.11.2016 v 13:16 | Karma: 41,00 | Přečteno: 2673x | Diskuse| Společnost

Lea Vojtekova

Vtipné momenty amerických voleb

Dnes, 09. 11. 2016, zvítězil v amerických volbách Donald Trump. Všechny ty průzkumy, analýzy a další propagace byly naprosto k ničemu. Děkuji všem voličům Donalda Trumpa za velice vtipné a hezké ráno. Ne jenom ráno.

9.11.2016 v 17:46 | Karma: 43,29 | Přečteno: 2587x | Diskuse| Politika

Lea Vojtekova

Rozloučení s iDnes

Díky všem, ale odcházím na svůj vlastní blog. Aby mě někdo šikanoval kvůli nadpisu a tomu, že si dovolím oponovat editorovi MF DNES, to vážně nemám zapotřebí. Čekám, že i tento blog stáhnou do soukromých, ale rozloučit se musím.

29.10.2015 v 15:52 | Karma: 40,86 | Přečteno: 4865x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

U nás cyklostezky, v Polsku dálnice. Využít dotace EU jsme vždy nezvládli, říká expert

4. května 2024

Premium Od vstupu Česka do Evropské unie uplynulo 1. května 20 let. Jak tu dobu zhodnotit? Podle politologa...

Alijev má majetek i u vás, EU zavírá oči, říká novinářka o korupci v Ázerbájdžánu

4. května 2024

Premium Leyla Mustafajeva je prozatímní šéfredaktorkou ázerbájdžánského protikorupčního serveru Abzas...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  19:54

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Lepru mezi sebou ve středověku šířili lidé a veverky, tvrdí studie

4. května 2024  19:40

Lepra se ve středověké Anglii přenášela mezi lidmi a veverkami. Zjištění podporuje teorii, že při...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik