Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

gourmett

19. 8. 2011 13:10
Tento problém má

několil rovin.

1) To že policie nekoná když má se stalo u nás normou!

2) Postavení muže a ženy v naší společnosti.

3) Chování nadřízených vůči podřízeným na pracovišti.

Každá z těchto tří rovin si zslouží odpověď na několik stránek a nebo i napsání knihy. Proto by si měl každý z nás odpovědět na osobní otázku mám to zaporřebí se do takové situace dostat? G.:-(

0 0
možnosti
LV

Kordoba

19. 8. 2011 20:42
Re: Tento problém má

No jo, jenze nekdy za to ani dotycna osoba nemuze (zvlaste zena), ze se do nejake takove situace dostala. Ale jinak s vami souhlasim ve vsech bodech. Ono to vsechno nejak souvisi s touhou po moci nebo s nedostatkem sebevedomi. A kdyz to pak clovek nema (hlavne nekteri muzi-nasilnici), tak si pak holt svoje frustrace museji vybijet na zenach... bohuzel :( Ale jak jste psal(a), je to strasne zlozity problem i na nekolik stranek :)

Jinak prave po vrazde Simony Monyove doslo k zajimavemu ukazu... policie z cele Ceske republiky hlasi docela enormni narust pripadu a hlaseni o domacim nasili. Tak ted nevim, jestli ty zeny nabraly odvahu a ohlasily domaci nasili, nebo spis policie zacala to domaci nasili konecne resit tak, jak by mela...

0 0
možnosti
ES

dwarf

13. 8. 2011 17:24
Na diskusi o Bartákovi ..

mě spíš zarazilo, že si někteří ještě stále myslí, že mu to projde. Názory o tom, že by si za to asistentky mohly samy, jsem tam během asi půl hodiny nezaznamenala, proto si myslím, že šlo asi jen o okrajový jev.

0 0
možnosti
LV

Kordoba

13. 8. 2011 17:45
Re: Na diskusi o Bartákovi ..

Takovych prispevku tam bylo od rana fakt docela dost... A to, ze mu to projde, me taky docela zarazilo. Jako jeste verim v  pravo i spravedlnost, jenze jak tak sleduji pratelstvi a styky pana doktora, tak nevim, nevim. Doufam, ze spravedlnost zvitezi (i kdyz je to mozna moc idealisticky nazor).

0 0
možnosti
CVŠ

cyankáli v šampaňském

13. 8. 2011 17:12
jo jo

člověk občas žasne, co jsou někteří jedinci schopný vyplodit. Podle mě jsou to chcípáčkové léčící si svoje komplexy a jen doufám, že nikoho z nich nepotkám v reálu.

0 0
možnosti
LV

Kordoba

13. 8. 2011 17:41
Re: jo jo

Ale docela by jsem chtela videt, jak by se nekteri tito "hrdinove" postavili skutecnemu zaskodnikovi... Takovy rychly utek asi jeste nikdo nikdy nevidel :-)

0 0
možnosti
P

pěnice

13. 8. 2011 16:41
Pokud se někdo vyjádří k násilí tak,

jako Vámi zmiňovaní diskutéři,pak k tomu mohu říct jen tolik.Jen zakomplexovaní a zamindrákovaní psychopati,budou bít ženu.Jestlipak by si takoví " hrdinové" troufli,kdyby si měli tímto způsobem vyřizovat účty,kdybyproti nim stál pořádný chlap a riskovali by,že chytnou pořádnou nakládačku.Asi ne,jsou to ubozí zbabělci.

0 0
možnosti
LV

Kordoba

13. 8. 2011 17:36
Re: Pokud se někdo vyjádří k násilí tak,

Vetsina takovych "hrdinu" je jenom na netu... v realu by urcite jednali uplne jinak. Jenze od pocitace se jim to lehce "mluvi"...

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

13. 8. 2011 16:36
Diskuse Idnes

Jsou naprostou zumpou celého českého mediálního prostoru. Ta agresivita a demagogie se děje pod vetsinou článku idnes. Společným problémem je anonymita jez svádí hloupe lidi k projevům agresivity. Ta je nejen na diskusich vnímána pozitivně stačí se podivat jak pisi nekteri VIP (nejlepší) blogeri idnes.

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9710x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik