Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

gourmett

19. 8. 2011 13:10
Tento problém má

několil rovin.

1) To že policie nekoná když má se stalo u nás normou!

2) Postavení muže a ženy v naší společnosti.

3) Chování nadřízených vůči podřízeným na pracovišti.

Každá z těchto tří rovin si zslouží odpověď na několik stránek a nebo i napsání knihy. Proto by si měl každý z nás odpovědět na osobní otázku mám to zaporřebí se do takové situace dostat? G.:-(

0 0
možnosti
LV

Kordoba

19. 8. 2011 20:42
Re: Tento problém má

No jo, jenze nekdy za to ani dotycna osoba nemuze (zvlaste zena), ze se do nejake takove situace dostala. Ale jinak s vami souhlasim ve vsech bodech. Ono to vsechno nejak souvisi s touhou po moci nebo s nedostatkem sebevedomi. A kdyz to pak clovek nema (hlavne nekteri muzi-nasilnici), tak si pak holt svoje frustrace museji vybijet na zenach... bohuzel :( Ale jak jste psal(a), je to strasne zlozity problem i na nekolik stranek :)

Jinak prave po vrazde Simony Monyove doslo k zajimavemu ukazu... policie z cele Ceske republiky hlasi docela enormni narust pripadu a hlaseni o domacim nasili. Tak ted nevim, jestli ty zeny nabraly odvahu a ohlasily domaci nasili, nebo spis policie zacala to domaci nasili konecne resit tak, jak by mela...

0 0
možnosti
ES

dwarf

13. 8. 2011 17:24
Na diskusi o Bartákovi ..

mě spíš zarazilo, že si někteří ještě stále myslí, že mu to projde. Názory o tom, že by si za to asistentky mohly samy, jsem tam během asi půl hodiny nezaznamenala, proto si myslím, že šlo asi jen o okrajový jev.

0 0
možnosti
LV

Kordoba

13. 8. 2011 17:45
Re: Na diskusi o Bartákovi ..

Takovych prispevku tam bylo od rana fakt docela dost... A to, ze mu to projde, me taky docela zarazilo. Jako jeste verim v  pravo i spravedlnost, jenze jak tak sleduji pratelstvi a styky pana doktora, tak nevim, nevim. Doufam, ze spravedlnost zvitezi (i kdyz je to mozna moc idealisticky nazor).

0 0
možnosti
CVŠ

cyankáli v šampaňském

13. 8. 2011 17:12
jo jo

člověk občas žasne, co jsou někteří jedinci schopný vyplodit. Podle mě jsou to chcípáčkové léčící si svoje komplexy a jen doufám, že nikoho z nich nepotkám v reálu.

0 0
možnosti
LV

Kordoba

13. 8. 2011 17:41
Re: jo jo

Ale docela by jsem chtela videt, jak by se nekteri tito "hrdinove" postavili skutecnemu zaskodnikovi... Takovy rychly utek asi jeste nikdo nikdy nevidel :-)

0 0
možnosti
P

pěnice

13. 8. 2011 16:41
Pokud se někdo vyjádří k násilí tak,

jako Vámi zmiňovaní diskutéři,pak k tomu mohu říct jen tolik.Jen zakomplexovaní a zamindrákovaní psychopati,budou bít ženu.Jestlipak by si takoví " hrdinové" troufli,kdyby si měli tímto způsobem vyřizovat účty,kdybyproti nim stál pořádný chlap a riskovali by,že chytnou pořádnou nakládačku.Asi ne,jsou to ubozí zbabělci.

0 0
možnosti
LV

Kordoba

13. 8. 2011 17:36
Re: Pokud se někdo vyjádří k násilí tak,

Vetsina takovych "hrdinu" je jenom na netu... v realu by urcite jednali uplne jinak. Jenze od pocitace se jim to lehce "mluvi"...

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

13. 8. 2011 16:36
Diskuse Idnes

Jsou naprostou zumpou celého českého mediálního prostoru. Ta agresivita a demagogie se děje pod vetsinou článku idnes. Společným problémem je anonymita jez svádí hloupe lidi k projevům agresivity. Ta je nejen na diskusich vnímána pozitivně stačí se podivat jak pisi nekteri VIP (nejlepší) blogeri idnes.

1 0
možnosti