Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Tak vám budou muset trochu pomoci ostatní členové rodiny, nebo "zodpovědně" se maj chovat jen ti druzí?

0 0
možnosti
KF

K54a28r51e92l 36F12a36j62t

13. 8. 2014 11:10

netřeba dalšího komentáře ... byť smyšlená tak postava "které se to TAKY týká"

0 0
možnosti
LT

Pěkně napsáno. Ano, i v roce 1938 se našlo hodně lidí, kteří si mysleli, že je lepší Hitlerovi ustoupit. Důsledky známe. Sjou lidé, kteří se z histori poučí a jsou lidé, kteří ne.

Neříkám, že současné sankce jsou něco super a všichni je musíme bezvýhradně podporovat, ale otázka zní. Máme tu opět malého "Napoleona" se snahou spasit svět (začíná to většinou u "ochrany příslušníků národa" a končí to ...). Jak budeme dále postupovat? Necháme ho, ať si dělá, co chce se slovy "nás se to přeci netýká"? Nebo se pokusíme udělat alespoň něco a doufat, že mu dojde, že takhle ne?

4 0
možnosti
LT

Omlouvám se všem za překlepy. :-/

0 0
možnosti
LT

8. nejsilnější ekonomika světa? Nemyslíte spíš 8. největší ekonomika světa? Síla ekonomiky se snad spíše porovnává podle HDP na obyvatele. Jasně, Rusko má 143 milionů obyvatel a díky tomu je celkové HDP hodně vysoké, ale o síle ekonomiky to moc nevypovídá. V HDP na hlavu je Rusko někne na 45. až 50. místě (záleží na tom, kdo statistiku dělal).

1 0
možnosti
Foto

Tak wikipedia uvádí 8. nejsilnější: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ekonomika_Ruska O oproti minulosti je to extrémní zlepšení, to nemůžete popřít.

0 0
možnosti
JK

R^ Napísané pekne a jednoducho. Cui bono? Komu to celé poslúži? Ani EÚ, ani Ukrajine, ani Rusku. Jedine USA. Možno je to zámer, možno čaro nechceného, ale je to tak.

1 0
možnosti
DG

Třeba budete mít za pár let úplně jiné starosti...třeba jestli nepůjdou Vaše děti do vězení za projev svobodného názoru.Třeba......Věřím paní ...fiktivní Marie,že si práci ještě najdete.V porovnání s cenou,kterou riskujete při nečinnosti je ztráta Vaši fiktivní pozice nicotná.Bohužel,ikdyž s Vámi fiktivně soucítím....

4 0
možnosti
Foto

Podívejte se... kdysi nám nařizovali z Moskvy, s kým můžeme kamarádit, s kým kamarádit nesmíme, s kým ne(oobchodovat). Teď to nařizují z Brusele. Posun? Jo, do minulosti...

1 2
možnosti
DG

Nějak se nemohu zbavit dojmu malého českého strachu.Plno řečí o boji se zlem a k tomu,abychom demonstrovali následky je třeba si vymyslet postavu.Proč rovnou nenapsat...dělejte si co chcete.Za měsíc můžete sem k nám,přece kvůli tomu nebudeme stavět linky na sejry.Opravdu argument malého člověka v malé české zemičce....kdyby to alsepoň byla reálná postava....

1 0
možnosti
Foto

Tak ať jdou bojovat politici. Mě jejich egomaniacké přesilovky vážně nebaví. A řešit následky... ale čeho? A co hlavně bylo příčinou?

0 0
možnosti
NC

Jistě autorko, díky takovým připo...ným ubožákům, jako jste, Vy vznikly v historii lidstva ty největší války a to nejhorší utrpení lidí. Jděte si pokecat se svými ustrašenými, maloměstskými přáteli, zanadávejte si a hlavně - už nic nepište.

2 6
možnosti
Foto

Tyto války vznikly z úplně jiných důvodů. Nejde o ustrašenost, ale o nesmyslnost toho všeho. Za Putinem nestojí ani žádná ideologie typu nacismu nebo komunismu. K čemu povedou sankce? Právě k eskalaci situace. Západ udělí další, pak zase Rusko... a velice lehce tady budeme mít válku. Izolace nic neřeší. Nebo vy si myslíte, že když Putin nebude mít sýr nivu a další věci, že se ustrašeně skrčí v koutku? Že se dá na dráhu pokání? Kromě toho mu to dodá někdo další, nic se nezmění a doplatíme na to my. No a jestliže jste takový "hrdina", tak sponzorujte ty vyhozené rodiny. To se vám to "bojuje", když se vás sankce nedotknou.

1 2
možnosti
JV

?8-o?Milá "Marie", na sankce kašlat můžeš, nikdo ti nebrání. Až ti v tom někdo bude bránit, už bude pozdě, budeš totiž žítRv a pracovat v České sovětské republice, která bude nedílnou součástí obnoveného Svazu sovětských socialistických republik, v čele s doživotním prezidentem Vladimírem Vladimírovičem Putinem.

8 8
možnosti
Foto

Ono je v Rusku ještě komunismus? A nacismus v Německu taky ještě trvá? Pane, nějak jste zamrzl v době...

1 1
možnosti