Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Tak vám budou muset trochu pomoci ostatní členové rodiny, nebo "zodpovědně" se maj chovat jen ti druzí?

0 0
možnosti
KF

K47a26r56e46l 50F19a86j35t

13. 8. 2014 11:10

netřeba dalšího komentáře ... byť smyšlená tak postava "které se to TAKY týká"

0 0
možnosti
LT

Pěkně napsáno. Ano, i v roce 1938 se našlo hodně lidí, kteří si mysleli, že je lepší Hitlerovi ustoupit. Důsledky známe. Sjou lidé, kteří se z histori poučí a jsou lidé, kteří ne.

Neříkám, že současné sankce jsou něco super a všichni je musíme bezvýhradně podporovat, ale otázka zní. Máme tu opět malého "Napoleona" se snahou spasit svět (začíná to většinou u "ochrany příslušníků národa" a končí to ...). Jak budeme dále postupovat? Necháme ho, ať si dělá, co chce se slovy "nás se to přeci netýká"? Nebo se pokusíme udělat alespoň něco a doufat, že mu dojde, že takhle ne?

4 0
možnosti
LT

Omlouvám se všem za překlepy. :-/

0 0
možnosti
LT

8. nejsilnější ekonomika světa? Nemyslíte spíš 8. největší ekonomika světa? Síla ekonomiky se snad spíše porovnává podle HDP na obyvatele. Jasně, Rusko má 143 milionů obyvatel a díky tomu je celkové HDP hodně vysoké, ale o síle ekonomiky to moc nevypovídá. V HDP na hlavu je Rusko někne na 45. až 50. místě (záleží na tom, kdo statistiku dělal).

1 0
možnosti
Foto

Tak wikipedia uvádí 8. nejsilnější: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ekonomika_Ruska O oproti minulosti je to extrémní zlepšení, to nemůžete popřít.

0 0
možnosti
JK

R^ Napísané pekne a jednoducho. Cui bono? Komu to celé poslúži? Ani EÚ, ani Ukrajine, ani Rusku. Jedine USA. Možno je to zámer, možno čaro nechceného, ale je to tak.

1 0
možnosti
DG

Třeba budete mít za pár let úplně jiné starosti...třeba jestli nepůjdou Vaše děti do vězení za projev svobodného názoru.Třeba......Věřím paní ...fiktivní Marie,že si práci ještě najdete.V porovnání s cenou,kterou riskujete při nečinnosti je ztráta Vaši fiktivní pozice nicotná.Bohužel,ikdyž s Vámi fiktivně soucítím....

4 0
možnosti
Foto

Podívejte se... kdysi nám nařizovali z Moskvy, s kým můžeme kamarádit, s kým kamarádit nesmíme, s kým ne(oobchodovat). Teď to nařizují z Brusele. Posun? Jo, do minulosti...

1 2
možnosti
DG

Nějak se nemohu zbavit dojmu malého českého strachu.Plno řečí o boji se zlem a k tomu,abychom demonstrovali následky je třeba si vymyslet postavu.Proč rovnou nenapsat...dělejte si co chcete.Za měsíc můžete sem k nám,přece kvůli tomu nebudeme stavět linky na sejry.Opravdu argument malého člověka v malé české zemičce....kdyby to alsepoň byla reálná postava....

1 0
možnosti
Foto

Tak ať jdou bojovat politici. Mě jejich egomaniacké přesilovky vážně nebaví. A řešit následky... ale čeho? A co hlavně bylo příčinou?

0 0
možnosti
NC

Jistě autorko, díky takovým připo...ným ubožákům, jako jste, Vy vznikly v historii lidstva ty největší války a to nejhorší utrpení lidí. Jděte si pokecat se svými ustrašenými, maloměstskými přáteli, zanadávejte si a hlavně - už nic nepište.

2 6
možnosti
Foto

Tyto války vznikly z úplně jiných důvodů. Nejde o ustrašenost, ale o nesmyslnost toho všeho. Za Putinem nestojí ani žádná ideologie typu nacismu nebo komunismu. K čemu povedou sankce? Právě k eskalaci situace. Západ udělí další, pak zase Rusko... a velice lehce tady budeme mít válku. Izolace nic neřeší. Nebo vy si myslíte, že když Putin nebude mít sýr nivu a další věci, že se ustrašeně skrčí v koutku? Že se dá na dráhu pokání? Kromě toho mu to dodá někdo další, nic se nezmění a doplatíme na to my. No a jestliže jste takový "hrdina", tak sponzorujte ty vyhozené rodiny. To se vám to "bojuje", když se vás sankce nedotknou.

1 2
možnosti
JV

?8-o?Milá "Marie", na sankce kašlat můžeš, nikdo ti nebrání. Až ti v tom někdo bude bránit, už bude pozdě, budeš totiž žítRv a pracovat v České sovětské republice, která bude nedílnou součástí obnoveného Svazu sovětských socialistických republik, v čele s doživotním prezidentem Vladimírem Vladimírovičem Putinem.

8 8
možnosti
Foto

Ono je v Rusku ještě komunismus? A nacismus v Německu taky ještě trvá? Pane, nějak jste zamrzl v době...

1 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9710x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik