Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

Mám na dané téma podobný názor, jen s jedním rozdílem. Sběratelů nacistických historických předmětů je spousta. Přeci jen je to kus historie a tyto artefakty jsou ceněné. Pokud však Turek komentuje toto téma veřejné jak komentuje a veřejné používá symbol hrůzy a utrpení, pak není jen obyčejný sběratel.

Jakoby do hlavy mu nevidíme. Ale souhlasím, že to obyčejný sběratel nebude. :)

Foto

Pane Šimonko, mám na PC stole na dvojstojánku dvě izraelské vlajky, opodál na zdi velké foto Jeruzaléma, dále na skříni portrét izraelského expremiéra Jicchaka Rabina (dar sestřenice z Nizozemí) a ve vitríně model izraelského tanku Merkava a letadla Texan T-6 s výsostnými znaky Izraelských vzdušných sil, obrázek aktuálního izraelského prezidenta Herzoga, společný snímek Begina a Šarona (izraelští expremiéři), památeční foto Joniho Netanjahua (izraelský důstojník, který padl při osvobozování rukojmí v Ugandě v roce 1976), momentku, na které stojím v budově izraelské ambasády v Praze s tehdejším izraelským velvyslancem Yaacovem Levym, a zmenšený model menory, izraelského národního symbolu. Jsem, nebo nejsem sympatizant Izraele? A budete mi věřit, když budu tvrdit, že v žádném případě nejsem?

Foto

Někdo v jiné diskuzi to zhodnotil tímto příkladem: Pastrňák má na dresu číslo 88. Copak to se smí? Nácek je to, odvolat z reprezentace, anulovat jeho góly i přihrávky! Liberální demokracii si pozvracet nedáme!

JK

Vy pro hloupost prostě nejdete daleko.

AJ

A62d52a82m 42J82a43k51e52š

7. 6. 2024 10:45

Proč myslíte, že měl Turek na helmě nacistický symbol? Protože to napsal nějaký aktivistický novinář?

Doporučuji použít google a zadat heslo řecké klíče. Dostenete odpověď. A pokud se budete ptát proč má Turek na helmě starověký řecký symbol? Víte odkud pocházela jeho babička?

MP

A víte jaký je rozdíl, mezi znakem Zlatého úsvitu a právě třeba tím znakem řeckých klíčů, nebo třeba Meandr? Na rozdíl od symbolu na helmě a Zlatého úsvitu jsou průběžné. Tedy jde o trochu jiný znak, než pan Turek použil.

JH

J87a81n 79H28r52u37š93k91a

7. 6. 2024 9:43

No působí klidně a vyrovnaně, když je v rozhovoru s moderátorem, který mu jde na ruku...jakmile jde do konfrontace, tak značně koktat jak malej kluk:D Fakt super alfa samec, co se rozbrečí po jedný diskuzi s afektovanou slepicí...

Prostě mladí volí duo Dízl+Fízl....:D

Proto nešel do poslední debaty, protože by mu to všichni omlátili o hlavu a on by to nezvládl. :D

HH

A nejlepší je, že nejelitnější superfízl Šlachta si ani nezjistí, koho dává na kandidátku...

Ale co čekat od tlučhuby, který nikdy nedotáhl jedinou kauzu k odsouzení...

Foto

Nevolí ho jenom mladí, ale dal jsem mu svůj hlas i já důchodce. Je mi 69 let

Foto

Proč ho volí mladí nevím, ale důvodů proč ho volit je dost:

- Komu vadí ANO i Spolu, tomu se nabízí možnost podpořit nějakou kolempětiprocentní stranu, aby jí její hlasy ty velké strany nezabavily. Čili v těchto volbách je to "přísaha a motoristé".

- Podle volební kalkulačky má nejpřijatelnější program (není to vítač ani gretén, a narozdíl od Okamury a podobných to není aktivní chcimír).

  • Počet článků 0
  • Celková karma 11,80
  • Průměrná čtenost 0x
Jsem ze severu Čech, skoro deset let pracuji v knihkupectví. Začal jsem jako brigádník, a dostal jsem se až na vedoucího prodejny. Nedávno jsem začal psát knihu, kterou jsem ještě nedopsal a povídky, které nikdo neviděl a teď jsem se rozhodl psát blog.