Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Volby, volby, volby... pokud možno Dolby, pochopitelně Surround

Beznaděj, Lhostejnost, Zoufalství, Ignorance a hlavně Nedůvěryhodnost... Tak by se daly shrnout pod tyto přívlastky nadcházející volby do Evropského parlamentu. ODS i ČSSD se do sebe pustily nevídaným způsobem a rány pod pás jsou naprosto běžnou záležitostí. Nejde vůbec o Evropu nebo budoucnost ČR v Evropě, jde jen o předvolební generálku na ty hlavní volby: parlamentní.

Nikdy se tak vlastně nedozvíme, co budou evropští poslanci za ČR v tom parlamentu hájit nebo prosazovat, protože se bojuje pouze "domácími a provinčními" argumenty. Ono taky je snažší přilákat voliče k urnám slibováním 16tého důchodu + zlacená nosítka i s otroky pro každého invalidu místo evropských témat, která jsou nám voličům více méně ukradená. Vtip je totiž v tom, že nic v EP nedokážeme, protože těch poslanců máme jednoduše málo. Co dokázala za 5 let Bobošice, která se pokusila ovládnout ČT a vyhodit nepohodlné lidi? Nic. Co dokázal největší zloděj České republiky, který před nosem Rady pro televizní a rozhlasové vysílání ukradl Novu a všichni daňoví poplatníci (rozuměj hlupáci) za něj zaplatili deseti miliardovou sekyrku? Taky nic!

Proberme si jednotlivé strany a jejich billboardy:

ČSSD je přesvědčená, že druhým nejmocnějším mužem planety je Topolánek a třetím Zahradil. Slibuje JISTOTU zadlužení a následování cesty Maďarska a Argentiny. Slibuje zadarmo školy, zadarmo zdravotnictví, zadarmo důchody a na všechno to budou pravděpodobně vydělávat Marťani, kteří rovněž budou s Jirkou vládnout této zemi.

ODS slibuje řešení místo strašení. Jaké to řešení ovšem má být, je jaksi nejasné. Po krachu zdravotnické reformy, která reformou vlastně ani nebyla a která se sestávala z pouze zavedeného zdravotnického poplatku v závratné výši opulentních 30 korun, je jasné, že na další "reformy" již nedojde. Když vládu položilo 30 kaček, jsem zvědav, který z politických sebevrahů šáhne na důchody, kde se bude jednat o tisíce měsíčně?? Celý systém zdravotnictví a důchodů tak dospěje až do úplného zhroucení a kolapsu. Teprve poté, až důchodci zjistí, že nedostanou ŽÁDNÉ důchody, budou chtít řešit svou situaci kompromisem.

Zvláštní případ billboardové kampaně je Zubovic Olina. Před vstupem Zelených do vrcholné politiky o ní nikdo nikdy neslyšel (krom rodinných příslušníků, pochopitelně) a nyní vidím tu její zelenou čuňu na každém možném patníku! I přes plnovous Fidela Castra, který jí někdo přimaloval, se na mě zubí jak Zubejda a nabízí prapodivné hodnoty: rozum, cit a ohleduplnost. Tudíž logicky strana Zelených, odkud ji vyrazili, musí být blbá, necitlivá a bezohledná! Škoda jen, že nám neprozradila, kde vzala takové neuvěřitelné peníze! Po megastranách ODS a ČSSD je totiž kampaň Zubové třetí nejmasivnější. Ani komančové, kteří dostávají od státu za každý hlas peníze, nemají tak razantní a ohromnou kampaň. Demokratická strana zelených je nově vzniklá strana a musí mít logicky na kontě optimistickou nulu nebo je v červených číslech. Přesto utratila za tyto volby do EP miliony! Dle mého názoru shození vlády stálo Paroubka opravdu hodně peněz.

Ostatní kandidáti do EP jsou prakticky neviditelní, není po nich ani vidu ani slechu. Bursíkovi Zelení se rozhodli vsadit na kretenismus a naprosté diletantství Kačky Biomasové a udělali zajímavý předvolební šot, který je sice dojemný jejich zoufalstvím, ale pravděpodobně nikoho nepřesvědčí, aby něco tak neuvěřitelně pitomého znovu volil.

Bobošice úpěnlivě prosí, aby ji lidi znovu zvolili, neboť prý spolu s komunisty zabránila podpisu Lisabonské smlouvy. Měla na to vliv asi jako sousedovic Azor uvázaný na dvorku. O svých úspěších na poli Evropy skromně mlčí, neb se žádné nekonaly a krom zaměstnávání vlastního manžela coby poradce ničím nezaujala.

Železný se dal dohromady s Tlustým, který je rovněž vzorem cti, morálky a upřímnosti. Jen není tak blbý jako Gross a o financování svého domu všem novinářům říká, že je jim po tom ho... Také Železný mlčí o svých úspěších a raději slibuje nesplnitelné a přesvědčuje všechny, že charisma "obědového zloděje" ještě nevyprchalo.

Ransdorf se zase nechal slyšet, že je prý pro to, aby všichni poslanci EP měli stejně! Tudíž by si nechal klidně zvýšit plat na 7000 Euro měsíčně + diety + auta + poradci + hotely + kanceláře atd atd... Nepřekvapilo mne, že chce, aby všichni měli stejně, neboť komunisti na rovnostářství staví. Překvapilo mne jen, že neusiluje o 7000 Euro pro všechny? Nebo by měl spíše usilovat o 25000 Kč hrubého, jak je v našich zemích zvykem? (mimo jiné, 2/3 obyvatel na tuto mzdu nedosáhne, protože se jedná o statistické číslo zprůměrované s platy ředitelů prodělečných Českých drah, kteří sosají půl mega měsíčně). Komunista, jemuž by mělo ležet na srdci blaho národa a on se nestydí do televize říct na plnou hubu, že by chtěl 7000 Euro za to, že občas zvedne ruku?

Vážně nevím, koho volit. Kdybych měl tu možnost, raději bych zrušil všechny naše slavné evropské neschopáky a ty závratné sumy za platy, kancly, opičky-asistenty bych dal na nemocné děti. Každou chvíli mě někdo v metru zastaví s tím, ať přispěju na děti postižené leukémií. Nestačím se divit, že náš stát zaopatřuje tlusté evropské parazity a na děti peníze nejsou? 

Autor: | pátek 5.6.2009 8:40 | karma článku: 18,08 | přečteno: 651x
  • Další články autora

Romské děti mají v Kanadě problémy!

Jak vidno, tak i v Kanadě, multikulturní zemi, jsou bohužel oškliví a zlí rasisti, kteří nutí nebohé romské děti chodit do školy! Zdejší učitelé je popisují jako žáky, se kterými se během své praxe NIKDY nesetkali! (jasný rasismus, fuj!!) Mají nulovou znalost angličtiny, jsou agresivní, vykazují malou úctu k učitelům a světe div se - nedělají domácí úkoly a mají i několikadenní neomluvené absence ve škole! Kanadští učitelé jsou zděšení a jejich pedagogické vzdělání si s těmito drobnými hloupostmi neví rady! (jestli oni náhodou nestudovali v Plzni?)

1.12.2009 v 8:43 | Karma: 36,89 | Přečteno: 3369x | Diskuse| Politika

Wolfík předloží důkazy!!!

Péťa Wolfů, bývalý poslanec ČSSD a současný přeběhlík k ODS, se zuby nehty brání zbavení imunity a za žádnou cenu nechce podstoupit trapné a nechutné vyšetřování, při kterém by se ho jistě ptali na rozkrádání dotace za necelých 5 mega! Zajisté by se mu špatně vysvětlovalo, proč si nechal vyplatit pořádně tučné částky za bezcennou studii, kterou ukradl na internetu nebo proč si naúčtoval cestovné za 1,25 mega, aniž by musel kamkoliv jezdit?

21.10.2009 v 9:09 | Karma: 15,45 | Přečteno: 2362x | Diskuse| Politika

Do Romů teď bude sypat peníze Pecinův tým!

Ačkoliv romomil Míša Kocábů vymýšlí jednu hovadinu větší než druhou jak na běžícím pásu a neustále špekuluje, kde a jak vyhodit co největší balík peněz daňových poplatníků, stále to nestačí! Nyní se do toho opřel ministr vnitra Pecina! Co má společného ministr vnitra s Romy? Prakticky nic, ale dá se z toho vytřískat popularita a utratit v době krize nějaké ty přebytečné finanční prostředky! Pecina se jako správný Limonádový Joe pustil do křížku s extremisty a chce jim vyrazit z ruky nejsilnější trumf - romskou otázku! A jak na to náš kluk ušatý jde? No přeci pěkně od lesa!

24.9.2009 v 8:48 | Karma: 34,36 | Přečteno: 2720x | Diskuse| Politika

20 Romů na jednoho bílého? Proč ne?

Jak vidno, Míša Kocábů dostává stále málo peněz pro své Ministerstvo pro potlačování práv většiny, neboť jeden z našich českých občanů nebyl dostatečně "začleněn" a "přizpůsoben" romskému obyvatelstvu. V Rumunsku byl totiž brutálně ubit český řidič kamionu, když napomenul skupinku 20 opilých Romů, aby ztišili hudbu. Ti ovšem na nějaké ztišování nebyli připraveni a zjevně jim tento nepřizpůsobivý trouba vadil tak, až si ho vytáhli z hospody a tam jej ve svorné pospolitosti umlátili k smrti.

16.9.2009 v 10:08 | Karma: 34,59 | Přečteno: 3059x | Diskuse| Politika

Půl milionu pro Talmanovou? Proč ne?

Poslanci nemusí smutnit, že se sněmovna rozpouští a pořádají se předčasné volby. Dostanou totiž od státu parádně pozlacené padáčky, za které by se nemuseli stydět leckteří "manažeři" státních podniků. Lucka Talmanová si zobne ze státního 468 800,- Kč!

15.9.2009 v 9:27 | Karma: 25,51 | Přečteno: 2836x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Nizozemec si na zahradě postavil hrad, jeho interiér láká turisty z celého světa

19. května 2024  8:36

Šestasedmdesátiletý Nizozemec Gerry Halman si na své zahradě postavil pětipatrový hrad. V...

Poštovní známka po bagetě i voní. Francie uctila symbol gastronomie

19. května 2024  7:26

Francouzská pošta představila novou známku s obrázkem bagety převázané stužkou v barvách trikolory....

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik