Strážce duší - poslední princezna dokončení

Po sexu Lukyn klasicky chrní, páč musí doplnit síly a hladinu spermatozoidů! Peruánka Kozatka mezitím nelení, vloupe se do pokoja odstřelovača a začne tam řádit jak celý komando estébáků. Hnedka najde tkaničky, mince a navrch pistol na uspávání prasat a záhadologů! Jenže ju tam načapá ten zabiják, tak ho Kozatka rozstřílí jeho vlastní stříkačkou!

Lukyn se jako správnej záhadolog probudí, až když toho vrahouna tahaj havrani na nosítkách. Zjistí, že mu Kozatka zaplatila těma zlatejma mincema, asi byl fakticky dobrej nebo ona patří do cvokhausa. Na každej pád vyšuměla jak tichej prd v narvaným autobuse a zvostaly po ní jen ty zlatý drobáky a vzkaz, že pokud se to narodí, bude tomu říkat Malej Lukyn. Noriska se to jako správná záhadoložka dozví a je na Lukyna pěkně nakrknutá, páč mu nadbíhá už osm dílů a von furt nic. Zato dyž se vobjeví první cizokrajná fuchtle, tak si hnedka vzpomene na prvních 500 poloh v Kamasutře!


Lukyn dlabe na ňáký zhrzený city a chce ještě jednou prohledat tu kobku, páč mu jeho vosmej smysl napovídá, že tam bude mapička s pokladem včetně souřadnic GPS. Zuzik se teda votráveně uvolí jet s ním do tý ďoury a udělat pořádnou rekognoskacu teréna. Ovšem mezitím už ty blbí zedňoši začnou túrovat motor vod traktora s tím, že to všecko zarovnaj a postavěj tam Lidl. Lukyn valí po silnici jak Nikki Lauda, ale pak ho zastaví výstražný blikačky na vlakovým přejezdu. Lukyn tam čeká asi 2,5 hodiny, zatímco zedňoši celou ďouru zaházej a Černej Mameluk alias Dejvid Suchařípů osobně pouští do těch výstražnejch znamení proud. Je jasný, že opětovně Lukynovi zabránil udělat gigantickej vobjev a získat Nobelovku za záhadologii hnedka po Mádrovi! Lukyn teda nakonec vyleze ze svýho džípa a zjistí, že ty koleje vedou jen přes cestu a dál už je jen džungle. Že by přejel ten přejezd navzdory výstražnejm znamením pochopitelně nepřipadá v úvahu, páč Lukynovi už zbejvaj jen dva trestný body a seberou mu řidičák, čímž by moh luštit záhady pouze na kole. Vzhledem k svýmu věku by tak záhadoložil maximálně 5 kiláků vod svýho bydliště a to by bylo málo.


A že by celou oblast prostě vobjel a přijel jinudy a vykopal tu hlínu, je taky blbost, páč je trop na záda a Zuzik si by určitě nechtěl zničit manikúru krompáčem nebo lopatou. Takže bohužel další záhada je jaksi taksi nevyřešená...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | čtvrtek 4.6.2009 8:46 | karma článku: 13,23 | přečteno: 932x
  • Další články autora

Romské děti mají v Kanadě problémy!

1.12.2009 v 8:43 | Karma: 36,89

Wolfík předloží důkazy!!!

21.10.2009 v 9:09 | Karma: 15,45

20 Romů na jednoho bílého? Proč ne?

16.9.2009 v 10:08 | Karma: 34,59

Půl milionu pro Talmanovou? Proč ne?

15.9.2009 v 9:27 | Karma: 25,51