Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Strážce duší - Madonin dárek, prima pohárek

Páč dlužím eště převyprávět předminulej díl Strážce prdů, činím tak teďkonc: Lojzík dovalí v noci do kostela aj s usopleným kapesníkem, ve kerým skovává zdobenej historickej půllitr! Přináší ho k vobrazu Madony, kerá normálně spíná ruce a modlí se za Paroubka, aby se konečně dostavil na transplantacu mozka! Ovšem jakmile zmerčí ten krýgl, tak hnedka začne roztahovat ruce jak při basketu. Lojzík, páč je blbej, nepochopí nic a nepřidribluje žádnej balon, místo toho to s ním sekne a von je tuhej jako nikdo druhej.

Hnedka ráno dovalí do kostela Lukyn (expert na záhady a nevyluštitelný dohady), páč ho na vyluštění týdlenctý záhady pozve samotnej kněz karatista - vochmelka. Ano, tušíte správně, páč televize musí šetřit, tak tendle díl točila ve stejný lokalitě i se stejným knězem jako díl s mimozemským Cassanovou a jeho divokým a nekontrolovatelným rozmnožováním! Kněz ho zavede k voknu, kde je na jedný malý tabulce 10 x 10 cenťáků vyfocená Madona! Prej to tam včera nebylo a žádný malování si ani po netu nevobjednávali. Před Lukynem zasejc stojí záhada nevobjednaný fotky!

Lukyn teda dovalí za jedním počítačovým expertem, kerej tam má čtyry 386ky a monitory z roku 1986 s monochromatickejma vobrazovkama. Je jasný, že v týdle špičkový laborce tomu hnedka přijdou na kloub, i dyby prošel totální endoprotézou vod doktora Sovy!

Lukyn zasejc skákne za knězem a pustěj si na videu místo péčka s jeptiškama film vo kouzelnejch bleskách, kerý zvládly expozicu a běžně fotěj náboženský vobrázky na skla voken. Vobrázky sou parádně vyfocený a ani se jim tam neplancaj záclony! Dále se Lukyn vod kněza, kerej je kupodivu střízlivej, dovídá, že vobraz Madony je čarodějnej. Během 30letý války totiž vesničani zdrhli do lesa před mlsnejma Švédama, kerý si chtěli s našima trošku pošpásovat a utužit mezinárodní družbu. Sebou zebrali aj ten vobraz, u kerýho se modlili, aby je ty úchyláci náhodou nevobjevili. Madona prej pak začla zářit, aj dyž neměla v rámu žádný žárovky a vochránila je před nechtěným početím. Jak se vrátili zpátky do vesnice, Madona toho furt neměla dost a začla znova čarovat. V kostele totiž nezůstalo krom myší a kostelníka s leprou lautr nic. Všecko to vyrabovali a vodnesli jak exekutoři soudce Berky. A tak, aby si mohli dávat pravidelně do trumpety a sloužit mši, tak se tam ráno pod vobrazem vobjevil ten zdobenej půllitr.

Lukyn teda dovalí zpátky do tý počítačový laborky a loudí vo rady, páč sám má softwarový vzdělání vochrnutýho morčete. Ten exprd přestane pařit tetris a začne makat ve vobyčejným Illustratoru! Netušil sem, že vovládám speciální záhadologickej soft! Bill Gates teda zmačkne čudel a ukáže Lukynovi, že na fotce sou vlastně dva vobrazy. Jeden, jak se Madona modlí za Paroubkovu transplantacu a druhej, kde hraje basket. Lukyn chce vidět, jak by Madona vypadala s vlasama a nahoře bez. Vlasy jí teda Gates přidělá, ale kozy nechce ukázat, páč se seriál vysílá teprv po 8 hodině večír.

Mezitím se schází v Práglu Zuzik (nadějná záhadoložka a nejlepčí kámoška Lukyna) s ňákým fízlem a ksichtí se na ňho erotičtějc než Kačer Donald. Chce po něm, aby proklepnul všecky lidi z tý vesnice, všecky vraždy, zlodějny, znásilňovačky a esli maj kladnej poměr k socialistickýmu zřízení. Polda se kroutí jak Gross, dyž má vysvětlit, kde zebral prachy na byt, ale nakonec teda souhlasí, že by to moh udělat, dyž odloží pátrání po pěti vraždách, což aj tak nespěchá.

Zuzik pak skákne do Pinďolína a po dvou dnech je v Jeseníkách jak na chcíplým koňovi. Spolu s Lukynem skáknou za biskupem a vyhrožuje mu, aby spolupracoval (jak za starejch dobrejch časů), páč jinak se toho chytne bulvár a votiskne ten skandál s mrtvým Lojzíkem a vyfocenou Madonou místo koz Bartošový! Biskup si nadělá do sutany a poví jim všecko, co ví. Bohužel ví prdlajs.

Lukyn teda skákne za knězovou asistentkou, kerá mu vypráví dojemnej příběh vo Lojzíkovi. Lojzík byl těžce nemocnej a místo, aby platil 30 kaček za každou návštěvu u felčara, chodil se každej den modlit zadarmiko k vobrazu tý Madony. A ta, ačkoli nemá 6 roků medicíny a ani jednu atestacu, ho vykurýrovala, že byl jak rybička! V kostele pak začal dělat kariéru kostelníka s tím, že dyž se osvědčí, může to dotáhnout až na papeža! Ovšem co se nestalo? Lojza začal mít halušky, prej se ta Madona začala hejbat, roztahovat ruce, možná i nohy, a hlavně mu furt hučela do kebule, že chce zpátky svůj krýgl, páč lidi sou zkažený a souložej s mimozemšťanama před svatbou! (kdo se díval na předchozí díl, tak mi to potvrdí) Je jasný, že při takovým úpadku morálky je nebude podporovat v alkoholismu a dopřávat jim mešní víno z jejího čarodějnickýho kalicha!

Lukyn se Zuzikem skáknou do teho kostela, kde Černej Mameluk ukáže Zuzikovi na balkon, kde na zábradlí naproti tomu tajuplnýmu vobrazu najde čtyry malý kolečka v koberci prachu. Buď tam bylo vodní dělo nebo projektor.

Mezitím se Vašut, kerej tady hraje hlavního záporáka, vloupá do bytu svý kočenky s pistolou v tlapičce. Má ale smůlu, páč ta je dávno v kelu aj s tím krýglem a navrch ho tam načapaj švestky! Vašut kupodivu neudělá trojitý salto ani neuteče po stropě pryč, ale nechá se sbalit jak ňákej vobyčejnej trouba.

Ta jeho čičinka je totiž dávno tuhá, páč nepřizpůsobila svoju jízdu povaze a stavu vozovky (nebo jak je to přesně) a napálila to do stroma, čímž ho přeměnila na biomasu a sebe na mrtvolu. Na zadním sicu hačal ten zdobenej kalich, kerej asi vezla střelit do bazoše. Fízlani hnedka zjistili její totožnost, páč u sebe měla vobčanku, a hnedka do jejího bytu poslali ty švestky, kerý tam překvapily Vašuta.

Zatím ten nadrženej fízl z Práglu, co si brousí svoje plomby na Zuzika, nelení a posílá jí do těch Kotěhůlek fax i s trestním rejstříkem Vašuta, kerej spáchal snad všecky zločiny krom vraždy režiséra.

Vašut se snaží vyčunkovat u výslechu, prej byl byt vyloupenej už před ním a von jen šel s bouchačkou zjistit, esli jeho kóča nepotřebuje helfnout. Chlupatý sou nahraný včetně vyšetřovatelky, kerá moc chlupatá není, páč chodí pravidelně na depilacu. Už už to vypadá, že láska a chlast nezvítězej nad lží a abstinencí, ovšem zjeví se tady Lukyn jak správná deux ex machina! Vobviní Vašuta, že tu svou kost voblíknul jak Madonu a natočil ju při basketu, jak roztahuje ruce a kdo ví co eště. Pak prej vzal školní meotar a promítal to tomu retardovanýmu Lojzíkovi na vobraz Madony tak, aby si myslel, že vobživla. Přitom eště Vašut prej za balkonem kníkal vysokým hlasem napodobujíc Madonu (asi se kvůlivá tomu rozhod vykastrovat). Kostelník si nevšimnul meotaru, kabelů, osvětlení ani toho, jak Vašut v jednom kuse i v autobuse hulí tu podělanou dýmku. Byl prostě blbej a důvěřivej jak volič do Evropskýho parlamentu.

Lojza uvěřil tomu basketbalovýmu vobrazu a s hlasem Vašuta, kerej nebyl ani stereo ani Dolby Surround, a čórnul ten kalich a přines ho tý Madoně zpátky. Pak ale mlasknul za voknem blesk, Lojzu trefil na fleku šlak a Vašut štípnul ten půllitr. Fór byl v tom, že to nebyl vobyčejnej blesk, ale fotografickej! Vyfotil Madonu aj s tím promítaným vobrazem, akorát nedokázal zachytit zvuk, jinak by to bylo komplet a mohli si to věřící pouštět jako video na wokně donekonečna. Vašut řek, že Lukyn se zbláznil a ať ho vodvezou i se scénáristou do cvokhausu a zahoděj klíče! Ale ouha! Těsně před příjezdem sanitky Lukyn dokázal, že v deseticentimetrovým vobrázku je milimetrová zornička a v tý se zvobrazuje Vašut i s kamerou na VHS! Je prej potřeba na to ňákej mikroskop, ale i takhle maličkatej důkaz dokáže usvědčit i tááákhle velikýho kastráta, kerým Vašut bezesporu je! Vašut se sesype a přiznává i k vraždě Hurvínka. Lukyn je spokojenej, fízlové dostanou prémie za vyřešenej případ a všecko dobře dopadlo!!!

 

Pro sichr tady uvádím ostatní mé články vohledně tohoto báječného seriálu:

Strážce duší - dovětek č. 2 - dodatečný rozbor postav a jejich psychologická analýza

Strážce duší 2. díl -  analýza 2. dílu 

Strážce duší - dovětek č. 1 -  dodatečný rozbor postav a jejich psychologická analýza

Strážce duší 3. díl - analýza 3. dílu

Strážce duší 4. díl - analýza 4.dílu 

 Strážce duší - poslední princezna 1.část - analýza dalšího dílu 

Strážce duší - poslední princezna 2.část - pokračování analýzy...

Autor: | čtvrtek 4.6.2009 12:31 | karma článku: 25,02 | přečteno: 1168x
  • Další články autora

Romské děti mají v Kanadě problémy!

Jak vidno, tak i v Kanadě, multikulturní zemi, jsou bohužel oškliví a zlí rasisti, kteří nutí nebohé romské děti chodit do školy! Zdejší učitelé je popisují jako žáky, se kterými se během své praxe NIKDY nesetkali! (jasný rasismus, fuj!!) Mají nulovou znalost angličtiny, jsou agresivní, vykazují malou úctu k učitelům a světe div se - nedělají domácí úkoly a mají i několikadenní neomluvené absence ve škole! Kanadští učitelé jsou zděšení a jejich pedagogické vzdělání si s těmito drobnými hloupostmi neví rady! (jestli oni náhodou nestudovali v Plzni?)

1.12.2009 v 8:43 | Karma: 36,89 | Přečteno: 3369x | Diskuse| Politika

Wolfík předloží důkazy!!!

Péťa Wolfů, bývalý poslanec ČSSD a současný přeběhlík k ODS, se zuby nehty brání zbavení imunity a za žádnou cenu nechce podstoupit trapné a nechutné vyšetřování, při kterém by se ho jistě ptali na rozkrádání dotace za necelých 5 mega! Zajisté by se mu špatně vysvětlovalo, proč si nechal vyplatit pořádně tučné částky za bezcennou studii, kterou ukradl na internetu nebo proč si naúčtoval cestovné za 1,25 mega, aniž by musel kamkoliv jezdit?

21.10.2009 v 9:09 | Karma: 15,45 | Přečteno: 2362x | Diskuse| Politika

Do Romů teď bude sypat peníze Pecinův tým!

Ačkoliv romomil Míša Kocábů vymýšlí jednu hovadinu větší než druhou jak na běžícím pásu a neustále špekuluje, kde a jak vyhodit co největší balík peněz daňových poplatníků, stále to nestačí! Nyní se do toho opřel ministr vnitra Pecina! Co má společného ministr vnitra s Romy? Prakticky nic, ale dá se z toho vytřískat popularita a utratit v době krize nějaké ty přebytečné finanční prostředky! Pecina se jako správný Limonádový Joe pustil do křížku s extremisty a chce jim vyrazit z ruky nejsilnější trumf - romskou otázku! A jak na to náš kluk ušatý jde? No přeci pěkně od lesa!

24.9.2009 v 8:48 | Karma: 34,36 | Přečteno: 2720x | Diskuse| Politika

20 Romů na jednoho bílého? Proč ne?

Jak vidno, Míša Kocábů dostává stále málo peněz pro své Ministerstvo pro potlačování práv většiny, neboť jeden z našich českých občanů nebyl dostatečně "začleněn" a "přizpůsoben" romskému obyvatelstvu. V Rumunsku byl totiž brutálně ubit český řidič kamionu, když napomenul skupinku 20 opilých Romů, aby ztišili hudbu. Ti ovšem na nějaké ztišování nebyli připraveni a zjevně jim tento nepřizpůsobivý trouba vadil tak, až si ho vytáhli z hospody a tam jej ve svorné pospolitosti umlátili k smrti.

16.9.2009 v 10:08 | Karma: 34,59 | Přečteno: 3059x | Diskuse| Politika

Půl milionu pro Talmanovou? Proč ne?

Poslanci nemusí smutnit, že se sněmovna rozpouští a pořádají se předčasné volby. Dostanou totiž od státu parádně pozlacené padáčky, za které by se nemuseli stydět leckteří "manažeři" státních podniků. Lucka Talmanová si zobne ze státního 468 800,- Kč!

15.9.2009 v 9:27 | Karma: 25,51 | Přečteno: 2836x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Gaza jako Vietnam? Demokratům při sjezdu hrozí opakování nepokojů z roku 1968

18. května 2024  20:43

Studentské protesty proti americké podpoře Izraele rozvířily v USA debaty o tom, jak by mohlo...

Slabý Putin chce mou smrt. Pobočník Navalného po útocích kladivem promluvil

18. května 2024  20:21

Leonid Volkov, který býval pravou rukou ruského opozičního politika Alexeje Navalného, řekl britské...

ING-FOREST s.r.o.
Taxátor

ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat: 65 000 - 75 000 Kč

  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik