Ratha možná vyškrtnou z kandidátky!

Báječný a skvělý, všemi obdivovaný a úžasný MUDr. Rath bude možná chybět na kandidátce do poslanecké sněmovny, protože jej sami členové ČSSD nechtějí! Obávají se toho, že by snad mohl věhlasnou ČSSD poškodit svými hysterickými záchvaty a papalášskými manýry! Rath, který je snad nejlepší kamarád Paroubka, tak může být vyškrtnut z kandidátky a do teplého poslaneckého hnízdečka již nezasednout!

Připomeňme si, co všechno pro nás ten dobroděj udělal:

 1. Poté, co získal místo hejtmana, ponechal si i poslanecký plat, protože to je nadmíru pracovitý a přičinlivý člověk! Všechno stíhá včetně své lékařské praxe! Jeho den tak obsahuje asi cca 50 hodin.

2. Prý bude dávat jeden ze svých platů na dobročinné účely, každý z občanů Středočeského kraje si mu může napsat o peníze. Zatím jediným hmatatelným výsledkem je složení tříčlenné komise, která pročítá asi 1 vagon žádostí denně.

3.  Pokud kraj rozděluje dotace, pak jedině obcím, jimž šéfuje starosta buď komunistický nebo socialistický. Obce pod vedením ODS nebo jiných stran mají smůlu a můžou tak leda chodit na bezplatné brigády.

4. Jestliže chce jakákoli organizace dotaci na nějakou akci, může ji dostat pouze s podmínkou, že všechny peníze poskytnuté krajem vynaloží na osobní reklamu pana Ratha. Ještě štěstí, že kraj celou tu taškařici zaplatí a že žadatel nemusí ze svého dotovat Rathuv kult osobnosti.

5. Kraj sice dodnes porušuje zákon i pravomocné rozhodnutí soudu o zákazu vyplácení 30 korunového úplatku za návštěvu krajských lékáren, ovšem nebude to činit donekonečna! MUDr. Rath dal jasně najevo, že pokud ČSSD nezvítězí v nadcházejících volbách, kraj již nadále nebude uplácet voliče, kteří jej nevolí!

6.  Schůzka s Davidem Rathem v délce 30 minut stojí rovný milion korun. Sice se to neprokázalo a tato kauza stejně jako mnoho jiných skončila pod kobercem, ale já tomu věřím. Takto zaneprázdněný člověk má svou čest i hodnotu, to musí být jasné každému moulovi.

7. Rath drží ochrannou ruku nad Filipem Bušinou, který okradl stát na daních o několik set milionů korun. David Rath nevidí jediný důvod, proč se Bušiny zbavit a dokonce to odmítl i přes přímé nařízení Paroubkovic Jiříka.

 

Jak je vidět, doktor Rath léčí nejen lidi, ale i kraj! Nechápu, proč tak kvalitní kádrovou rezervu nechtějí ve svém čele samotní sociální demokraté???

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | čtvrtek 2.7.2009 8:45 | karma článku: 32,18 | přečteno: 1209x
  • Další články autora

Romské děti mají v Kanadě problémy!

1.12.2009 v 8:43 | Karma: 36,89

Wolfík předloží důkazy!!!

21.10.2009 v 9:09 | Karma: 15,45

20 Romů na jednoho bílého? Proč ne?

16.9.2009 v 10:08 | Karma: 34,59

Půl milionu pro Talmanovou? Proč ne?

15.9.2009 v 9:27 | Karma: 25,51