Do Romů teď bude sypat peníze Pecinův tým!

Ačkoliv romomil Míša Kocábů vymýšlí jednu hovadinu větší než druhou jak na běžícím pásu a neustále špekuluje, kde a jak vyhodit co největší balík peněz daňových poplatníků, stále to nestačí! Nyní se do toho opřel ministr vnitra Pecina! Co má společného ministr vnitra s Romy? Prakticky nic, ale dá se z toho vytřískat popularita a utratit v době krize nějaké ty přebytečné finanční prostředky! Pecina se jako správný Limonádový Joe pustil do křížku s extremisty a chce jim vyrazit z ruky nejsilnější trumf - romskou otázku! A jak na to náš kluk ušatý jde? No přeci pěkně od lesa!

Pecinovi experti bádali a bádali a bádali, až vybádali revoluční a dosud nepoznané poznatky. Češi prý nejsou rasisté, naopak jsou velmi tolerantní vůči cizím národům a rasám. Nesnášenlivost vůči Romům vychází ze skutečných problémů soužití s nimi.

Když jsem se to dozvěděl, musel jsem smeknout před experty, neboť odvedli za naše daně opravdu poctivý kus práce! Mne samotného by něco tak chytrého v životě nenapadlo.

Dále experti soudí, že mají odlišný styl života. Ve dne spí, v noci žijí!

Neuvěřitelné! Byl jsem pronikavostí jejich úvah naprosto konsternován!

A nyní přichází zlatý hřeb celého projektu! Nejen, že se utratily peníze za experty, kteří došli k tak fantastickým závěrům, ale Pecina se rozhodl celou situaci vyřešit, i když se o to Míša Kocábů a řada dalších neumětelů před ním o to marně pokoušela! A revoluční řešení je nasnadě: Romové se prý sami musí snažit, aby jejich život byl lepší!

V tu chvíli jsem omdlel a museli mne křísit vodou z klozetu! Neuvěřitelné, že by někoho z úředníků osvítil duch svatý? Nebo nastává Nostradamem předpovězený konec světa?

Ovšem záhy jsem byl vyveden z omylu, neboť Pecina a jeho slavný tým "expertů" na to jde tradiční cestou nejmenšího odporu - tedy z peněz daňových hňupů! Romové totiž dostanou zadarmo stavební materiál a opraví si obytný dům sami! Kde sebral Pecina jistotu, že Romové materiál nerozkradou, se již nepíše. Rovněž se neuvádí, kde vzal jistotu, že Romové slezou dobrovolně z gauče a budou něco dělat? A kdo jim na práci posvítí, když jsou zvyklí ve dne spát a v noci řádit? Taktéž není jasné, kdo bude stavbyvedoucím, kdo dohlédne na bezpečnost práce, kdo bude evidovat vydané nářadí, a pak je vykupovat z bazaru? Také není úplně jasné, jak kvalitní odvedou práci, když mají vesměs zvláštní školy bez dalšího vyučení? Kde se najdou zedníci, obkladači, klempíři, instalatéři, natěrači a ostatní odborné profese, bez kterých žádný dům nezrekonstrujete? A že na Chánově je co rekonstruovat!

Jak vidno, patent na blbost nemá pouze Míša Kocábů a jeho ministerstvo pro potlačování práv většiny, ale blbost je univerzální a může zasáhnout každý úřad.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | čtvrtek 24.9.2009 8:48 | karma článku: 34,36 | přečteno: 2720x
  • Další články autora

Romské děti mají v Kanadě problémy!

1.12.2009 v 8:43 | Karma: 36,89

Wolfík předloží důkazy!!!

21.10.2009 v 9:09 | Karma: 15,45

20 Romů na jednoho bílého? Proč ne?

16.9.2009 v 10:08 | Karma: 34,59

Půl milionu pro Talmanovou? Proč ne?

15.9.2009 v 9:27 | Karma: 25,51

230 miliard - záruka zadlužené budoucnosti!

10.9.2009 v 9:21 | Karma: 24,81