Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J64i77r53i 29C36e56e

12. 8. 2014 10:56

Koukám, že se nám tu tvoří Halíkovský kult.

Nějakej zázrak náhodou nespáchal? Pak už by jen stačilo nechat ho zhynout mučednickou smrtí, nabalzamovat, prohlásit za svatého a vystavit na Hradě v katedrále.

Výhodou oproti prezidentskému mandátu je, že to nebude na 5 let, ale nafurt... Nebo dokud ze svatýho Víta nebude mešita.

Svíčkový báby by aspoň při modlení k jeho ostatkům našly nějakej smysl života...

0 1
možnosti

To Ti vůbec nevadí, že jsi na hony vzdálen realitě?

0 0
možnosti
VD

Pane Vodvářko, Halík vadí i velké části katolíků, protože jeho výroky jsou často v rozporu s učením církve.

0 1
možnosti

Teologii Tomáše Halíka vnímám jako teologii souzvučnou s teologií Ježíše Krista a prvnotních křesťanů. Je možné, že vadí některým katolíkům, pokud staví výše teologické konstrukce nad poslání Ježíše Krista. Nic nového pod sluncem! To se děje vždy, když teolog hlásá návrat k Ježíši Kristu. To bylo i po II. vatikánském koncilu.

0 1
možnosti
Foto

M56i31l39a41n 68N89o81v51ý

11. 8. 2014 23:21

Zdravím pane Vodvářko, jde o zločin na celé společnosti. V osobě pana Halíka jde o velmi pečlivě zvoleného člověka anglickou monarchií v těsné spolupráci vládnoucích rodin z USA, doslova absolutního mistra až šamana, u kterého je absolutně dokonale rozvinutá schopnost a koordinace 5.čakry - mluvícího centra. Je to člověk, který je bohužel používán k manipulaci a získání veřejného mínění. Až dokonale se dokáže naladit na zatím spící lidské vědomí a svým naprosto jedinečným manipulativním způsobem dokáže strhnout davy na svoji, bohužel temnou, stranu. I on je totálním protipólem lidské společnosti. Mluví a každé jeho slovo, řeč a tón jsou skutečně hrou, kam upadáme všichni a tam, odkud se budeme jen velmi těžko dostávat. Jde o skutečného a absolutně dokonalého manipulátora, bohužel toto nedokážeme vnímat, jelikož se ostatní síly snaží o blokaci růstu našeho vlastního vědomí, vědomí jednotlivce a celé společnosti. Vždy, když čtu cokoliv o Halíkovi řeknu si, že kdyby tento člověk využil své schopnosti tzv. "světlu vstříc", bylo by to skutečně požehnáním i pro ČR a dokázal bych si představit jeho osobnost v prezidentském postu, koneckonců, proč ne. Jenže. Kostky jsou vrženy. Lidstvo se nyní nachází v doslova krvácející ráně, kdy ke konzumaci jsou nám předhazována fakta a zapojují se lidé do dění jako je např. i pan Halík. Já osobně panu Halíkovi držím všechny pěsti, aby co nejdříve procitnul ze stavu, kdy to, co odvádí, není jeho práce, ale práce těch, kteří ho mají ve své moci. Kéž bychom tento stav dokázali poznat dříve, než se jako národ ještě více ponoříme do bahna, do kterého i díky panu Halíkovi, velmi rychle směřujeme. Nepřeji panu Halíkovi nic zlého. Přeji jen sílu a moudrost na to věnovat se skutečným věcem, které jako lidská společnost potřebujeme, tedy rozvoji každé lidské individulity, srdce a ducha uvnitř nás samých, nastartování cesty naší k nám samým. Žádného boha, církev či jakéhokoliv prostředníka nepotřebujeme. My jsme bohy, jen o tom nevíme.

0 2
možnosti

Žasnu nad klapkami na očích! Žasnu nad tím, jakou nenávist může Tomáš Halík vzbuzovat! Je snad Tvůj text organizovanou destrukcí? Jak si mám vysvětlit Tvojí větu o Anglické monarchii a vládnoucích rodinách USA? Huba Ti jede stejně dobře jako Tomáši Halíkovi, ale vaše vědecké zázemí je naprosto neporovnatelné!

0 0
možnosti

Tomáš Halík by měl kandidovat na prezidenta!

Nemáme kvalitnějšího kandidáta, sečtělejšího, světoznámého, který by dokázal naši společnost sjednocovat a povýšit do skutečně demokratické a svobodné společnosti!

0 2
možnosti
PS

Demokratická a svobodná společnost už jsme. Sečtělý a světoznámý je i Zeman, ale za dobrého prezidenta bych ho nepovažoval.

0 0
možnosti
Foto

Máte ve všem naprostou pravdu. Jenže co naplat: on ten Halík přece jen vypadá jako čert.

1 1
možnosti

Čert? Ale nikoliv ďábel! Uhrančivé oči? Proč ne?

0 0
možnosti
PS

Halíka bych teda rozhodně nevolil. Působí na mě podobně neupřímným dojmem jako pan Fischer. Kromě toho jediné přednosti, které může nabídnout charisma a špatná filosofie. Spousta hezkých slov ale ve skutečnosti vůbec nic neřekne.

2 2
možnosti

Halík a Fischer?!? Nebe a dudy!!!

0 0
možnosti
PH

P73e31t13r 22H45o20r35á83k

9. 8. 2014 18:02

Halík je člověk bez charisma, bez podpory, bez politických schopností a zkušeností. Na funkci prezidenta prostě nemá. Nechápu, jak o tom může uvažovat. Jeho volební výsledek odhaduji tak na 1,1 %.

1 5
možnosti
Foto

Jen vrozená zdvořilost mi zabraňuje komentovat vámi uveřejněný server.

1 0
možnosti
DA

představitel církve, která lže lidem. nic víc nic míň! základní a první lež je, že Ježíš vstal z mrtvých. A to se nikdy nestalo! tečka

0 5
možnosti
VL

Tomáš Halík má základní hřích v tom, že říká něco jiného než ve skutečnosti dělá. Kněz je propojeno s osobní morálkou, jestli je kněz amorální nebo dokonce porušuje zákony, je to horší než být amorálním u jakéhokoliv jiného povolání. Před nedávnem jsem přišla za ním, aby mi svou autoritou pomohl řešit obrovský organizovaný zločin zneužívání dětí, přičemž nešlo o kněze. Nechutně, hrubě na mne naléhal, abych svého úsilí zanechala. To je dokonce i proto českým zákonům. Ať ten člověk odejde z veřejného života!!!

1 3
možnosti
LJ

Já přesně nevím, o co šlo. Píšete "zneužívání dětí" - tak to jste měla okamžitě jít podat trestní oznámení, ostatní je ztráta času a navíc ponechání prostoru k dalším zločinům.

2 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,87
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám