Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V Rusku nenastanou zásadní změny, dokud sami Rusové nezlikvidují tu ohavnou mumii, co mají uloženou v myším oleji.

Na druhou stranu, Němci se s odhalením sochy vrchního ideologa závistivých netáhel, Karla Marxe, také v moc dobrém světle nepředvedli.

8 0
možnosti
Foto

Oni tu sochu dostali od nejvyššího Číňana. A jeho rozzlobit? ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Povětšině až obecně známo. Ač není na škodu připomenouti to, co tomu všemu předcházelo, resp. záminku, tedy oněch ,,sedm kulí v Sarajevu". Čili I.WW, která změnila nejen Evropu, ale celý svět, vč. Ruska. A tak vzniklo ,,vhodné podhoubí" i základy pro éru bolševické diktatury. Lapidárně- chaos, beznaděj a až ,,bezcennost" lidského života. Tedy až nejlepší ,,fundament" pro diktatury.

P.S.: tímto svým příspěvkem se nepokouším nijak dehonestovat autora, ale ani se neprojevuji coby grafoman, jak mně bylo i jím podsunuto. Pokud bych jím totiž byl, musel bych chrlit blog za blogem, což je projevem jiných blogerů, že. Jinak jsem, ač asi i k nelibosti některých person, s pozdravem J.A.J.:-)

0 0
možnosti
Foto

Ptáček brr ghit bum.

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
MB

Rusko bylo zaostalé, stále válčilo a blbě se tam žilo. Tedy změnit VŘSR. 105 let je dlouhá doba, výsledek? Rusko je zaostalé, stále válčí a blbě se tam žije. Logická otázka, k čemu je to dobré ? Odpověď - Pro lidi k ničemu, pro cara dobré stále ...

Ze sociologického pohledu zajímavé. Skokem bude dobře. Vše je vědecké, v čele osvícenci. Může to fungovat? Realita prokazuje - tak to prostě nejde. Přeskakovat etapy? Lenin si uložil do kufru roub z dubu a jel roubovat třešeň. Tvrdím podstatné - EVOLUCE je silnější, jako revoluce ...

Výsledky zřejmé. Rádo by vědecké, se zesměšní. Staré se zničí, no jaksi se nenastolí to nové. Zaostalý diktuje vyspělejšímu, prý jde o pokrok. Dobře vychované dítě je to, které napráská své rodiče. Dialog rozumnosti přehluší diktát. Kdo se hlásí o slovo? Odstranit. Nejde o vraždy, jde o odstraňování potíží na cestě ke štěstí. Kdo to zavinil ... ?

No jasně, ten nedbalý průvodčí ve vlaku. Nedůsledně kontroloval jízdenky. Dobře tak pasažérovi. Dnes je tedy vysušen, jako turistická atrakce. Přání zesnulého? Aby ležel po boku své matky v Petrohradu. Bankovní gangster se osvědčil. Ani toto přání nevyslyšel. Láďa tedy straší dodnes ... :-)

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
JK

Je povinna nadšeně oslavovat.;-)

3 0
možnosti
LV

Napsal jste to skvělé, pane Vodvářko. Jen si prosím opravte letopočet v úvodu, vyhnete se tak zbytečným útokům ze strany těch, pro které je dnešní datum naopak důvodem k nostalgii. Hezký den!

9 0
možnosti
  • Počet článků 981
  • Celková karma 35,94
  • Průměrná čtenost 2544x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz