Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Bezbřehá tolerance vůči všemu odlišnému je jenom důsledkem křečovité snahy vyhnout se opakování nacismu a druhé světové války.

1 0
možnosti

Děkuji Vám, pane Vodvářko, řekl jste to přesně. Dlouho sleduji, co se děje, a můj strach roste. Bojím se o budoucnost svých dcer, bojím se o naši zem, bojím se o Evropu. Kvůli naší toleranci a obavě nebýt to či ono, tedy kvůli naší hlouposti a slepotě, si necháme zničit historii. A kým? Co přináší islám? Nic. Zmar. Prosím Vás, co můžeme dělat? Pan Kuras říká, že jsme vrchní plošina Titanicu (Evropa), který se potápí. A my ještě zpíváme a tančíme, ale všichni jdeme ke dnu. Výkřiky o muslimské Evropě, o vyhlazení naší kultury nejsou plky do větru. Co dělat? Co myslíte Vy?

0 1
možnosti
MR

utoky na zidy to zacina, ne vsem to vadi, ale pak vzdy prijdou na radu gojimove. A mnozi si reknou, nu co, nam jeste zbyva cas.

0 1
možnosti
MK

Takhle celý sionistický podvod s antisemitismem funguje:

http://youtu.be/1LYSCv9rdhE

0 7
možnosti
PK

P64a91v94e12l 92K62u17l21a

29. 7. 2014 19:01

Dokud islámští teroristé nezaútočí na sídlo EU nebo na některého významného unijního představitele, tak se v postoji k nim nic nezmění. Oni to ale BOHUŽEL!! neudělají. I když to jsou fanatici, tak nebudou útočit na někoho, kdo je chrání :-P:-P:-P KarmaR^

7 1
možnosti
LW
AB

Já považuji za řešení vymýtit jakékoliv šiřitele náboženských dogmat a byl by klid!

1 1
možnosti
Foto

Ty, co teď útočí na synagogy, tak ty já za Evropany nepovažuji

13 1
možnosti
MK

Já za Evropany nepovažuji ani ty, co se v synagogách modlí a kážou proti svým hostitelům. Jsou to Asiaté, původně z oblasti Kavkazu.

0 9
možnosti
TP

Ctíme stejné hodnoty pane Vodvářko

9 1
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,22
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz